dzieńdoooobry ^^

1
Witam panie i panów ^^ w siecie występuję jako Eerie-oZ (wlasciwie to tylko na dA ;P). Może was trochę dziwić, co robię na tym forum skoro reprezentuje raczej ścisły umysł (wiecie matma, fiza, te sprawy), no ale... 'nazywam się Michał i jestem uzależniony' [powiedzcie mu cześć, Michał]. W każdym razie pisuję od.... yyy... no paru lat, choć dosyć leniwie do tego podchodze, no niestety :( :/ uwielbiam fantasy ;P więcej grzechów nie pamiętam (albo nie chce mi się wymienić, bo jest 3:16 <ziewa>)

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
uch. ja jestem stuprocentowa humanistka, choć z fizyki mam pięć, a z matmy cztery.

witam, witam i o numer buta pytam?
anorexia sarkasta. i haina z krainy ironii.

6
haina pisze:uch. ja jestem stuprocentowa humanistka, choć z fizyki mam pięć, a z matmy cztery.

witam, witam i o numer buta pytam?

44 ^^ a ja za to z polskiego mam 4 :P no ale to jest niewazne ;) wazne ze wkrotce wrzuce wam jakis tekst do zjechania xD

7
Boże, jakie wy wszyscy macie wielkie stopy... (idzie sie schować ze swoim 38).

9
(tam miało być 38, ale coś nie wyszło).

Nine, jak ty kupujesz na siebie buty?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”