Moje zainteresowania to głównie literatura science-fiction i szeroko pojęta fantastyka, moją pasją jest spadochroniarstwo zaś jednym z większych marzeń które chcę spełnić to wyjazd do Czarnobyla. Wiąże się to z moim dziwnym hobby - zbieram różne informacje na temat katastrofy w '86, fotografie, filmy dokumentalne, ogółem wszystko co jest związane ze sprawą. I dlatego chcę zobaczyć kiedyś to miejsce na własne oczy.
Na codzień jestem bardzo wesołym i towarzyskim człekiem, w wolnym czasie lubię obejrzeć dobry film (głównie wojenne) albo posłuchać muzyki (praktycznie wszystko co akurat wpadnie mi w ucho). Książki towarzyszyły mi od małego (jeśli można tak to ująć) a pierwszą poważną jaką przeczytałem była "Solaris" św.p. Mistrza Lema i do dzisiaj uważam ją za jedną z najlepszych powieści jakie miałem okazję przeczytać. Zaraz obok niej na półce "Ulubione książki" stoi "Zew Cthulhu" H.P. Lovecrafta.
Z wiekiem czytałem co raz więcej i pewnego razu pomyślałem "Czemu by samemu nie spróbować ?". I można powiedzieć, że tak trafiłem na to forum. Mam parę tekstów i jeden ambitniejszy projekt.
Mam zamiar wstąpić jeśli nie na stałe to przynajmniej na chwilę w świat pisarstwa i zobaczyć czy się do tego nadaje.
To chyba wszystko