gacek

1
jestem autorem Pamiętnika Młodego Funkcjonariusza...

spróbowałem opisać w tym pamiętniku w jaki sposób z MO powstałą policja i jak ta nasza policja wygląda od kuchni. Czy to się udało?

to tytle?

Chyba tak

No to pozdrawiam

2
Jestem autorem tego posta.

Spróbowałem się w nim przywitać, pisząć na laptopie w kuchni. Czy to się udało?

żart?

Chyba tak.

No to witam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

Zaćmienie konia

3
W poprzewdnim przedstawieniu się napisałem bardzo mało o sobie. W tym dopiszę jeszcze, że mieszkam na wsi nad samym Bugiem i to co już kiedyś napisałem wciąż poprawiam na nowo... E tam. Piszę też wiersze w licznych konkursach...

Pozdrawiam - Gcek

4
Witam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Witam serdecznie Ciebie i jednocześnie wszystkich, których nie przywitałem, gdyż mnie nie było, a teraz trochę za dużo zabawy by z tym było.

Forgiw mi.

Pozdrawiam serdecznie także.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

świąteczne obrazki

9
Do zimowych świąt /Boże Narodzenie/ jeszcze ddaaaleekooo, ale latem przypomnieć sobie taką staropolską atmosferę...

W poprzednich "przywitaniach" coś tam o sobie napisałem a teraz jeszcze dodam, że piszę też wieerszyyki, a każda skierowana pod moim adresem pochwała jest ważniejsza od wszystkich rozdanych nagród Nobla.

Witam wszystkich.

10
Przepraszam, ale czy nie mozna było tego zrobić w poprzednim przywitaniu?

Jakiś szał was ogarnął na powtórne wykrzyknięcie: "Witam"?

Róbcie to jednak we wcześniej przez was założonych tematach gdzie raz się już przedstawialiście.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”