Witam

1
Na wstępie warto od razu wspomnieć, że jestem okropnym leniem i to przez to zazwyczaj nie potrafię sobie zorganizować dnia tak, aby cokolwiek istotnego uczynić.
Tak poza tym, to jestem Edyta, choć rodzinka mówi na mnie Ela... W sumie mogłam to przemilczeć. Jestem osiemnastoletnią maturzystką, która zalicza samą siebie do osób nieogarniętych, zagubionych w życiu, nieśmiałych i tych wrednych, choć zapewne na forum będę potulna jak małe nieśmiałe pisklę, które kuli się w kącie. Mam ogromne kompleksy, co z pewnością dostrzeżecie, jeśli nawet nie będziecie tego zamierzali.
Pochodzę z niewielkiej wioski na Mazowszu. Chodzę obecnie do liceum ogólnokształcącego o (UWAGA!) profilu matematyczno-informatycznym. To właśnie głównie matematyka jest moją miłością i jak zwykłam mówić, to moja towarzyszka, która przyprawia mnie o niejeden ból głowy (i to dosłownie). Z informatyką nie mam nic wspólnego, więc jeśli coś Wam padnie, to szukajcie kogoś innego<-tak na przyszłość.
Uwielbiam czytać. W moim repertuarze są głównie książki fantasy o prostym słownictwie i małej ilości opisów. Do moich ulubionych książek, tych najukochańszych, należy "Intruz" Stephenie Meyer i "Spętani przez bogów" Josephine Angelini. Choć muszę wspomnieć, że ostatnio wpadła mi w oczka książka pana Zafóna "Gra anioła", którą, mimo grubości, pokochałam. Jeśli ktoś chciałby poznać moją biblioteczkę, to mogę chętnemu wysłać link do Lubimy Czytać, gdzie, rzecz jasna, znajduje się mój profilek.
Wspomnę także o moich ulubionych lekturach szkolnych. Żeby nie było... "Krzyżacy" i "Pan Tadeusz". Urzekły mnie te dwie historie:)
Co do mojej rodzinki, to nie tolerują faktu, że chcę się dzielić z nimi swoimi pasjami. Jeden z komentarzy, dokładnie mojej siostry, brzmi: "Idź się utopić tam, gdzie sucho". Może jak spełnię swoje marzenie i napiszę kiedyś, w jakiejś dalekiej przyszłości, książkę, to może wtedy dostrzegą magię słów i zaczną czytać, pisać i kochać literki.
Mam nadzieję, że spodoba Wam się moja osoba i nie zaczniecie mnie przeklinać o marudzenie, którego, mam nadzieję, będzie mało.

Witam Was,
Zaczytana.

2
Witamy i pozdrawiamy! :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

3
o rany, ale wypracowanie :shock:
witaj ;-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

4
Hej Ci.
Ten avek... Hah. Znam Cię!
Nie przejmuj się brakiem wsparcia, rób co kochasz, a będzie dobrze. Zawsze też możesz go poszukać gdzieś indziej. No i... trzymaj się! Najlepiej tego marzenia.

5
Czy ja wiem, czy wypracowanie... Czasem zdarza mi się przez przypadek trochę rozwinąć myśl, ale nie było chyba tak strasznie^^

Zdradziło mnie kocisko... Nie pomyślałam o tym detektywie Charmie:D I jasne, że mogę go poszukać Gdzieś Indziej (czyt. u Wilcka)^^ No ba, wiadomo.
Idę sama w towarzystwie krzyku twego milczenia.

6
Witaj, Zaczytana!

Pisz o baw się dobrze, a może kiedyś będziemy mogli przeczytać Twoją książkę.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

11
Może, Grimzonie. Może. Sama tego nie rozumiem, ale znam paru zakochanych na zabój. :)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

12
No cóż... Kocham ją, bo jako jedyna mi wychodzi i da się z nią jakoś normalnie współpracować:D
Idę sama w towarzystwie krzyku twego milczenia.

13
Zaczytana pisze:No cóż... Kocham ją, bo jako jedyna mi wychodzi i da się z nią jakoś normalnie współpracować:D
Bo jak jej nie kochać na poziomie liceum. Potem niestety staje się zła, podstępna i zwodnicza :)
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”