33
Wcześniej są wpisane wszystkie opowiadania wraz z autorami,wystarczy porównać obie listy jak chce się mieć pewność. Gratuluje dla podium i oczywiście wszystkim wyróżnionym.
Przyznam,że jestem zdziwiony,że niema tam "Witamy po reklamach!",po podanym cytacie zainteresowało mnie co tam jest dalej ;)
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

34
Adrianna pisze:Mam niejasne podejrzenia, że osoba, której gratulować powinniśmy pogratulowała sobie post nad Twoim ;)
XD Jak możesz, Adrianno? Nie jestem aż takim sobkiem, no i przeceniasz mnie ;p Mnie tam nawet nie ma w wyróżnionych ;p

35
Thug pisze:Wcześniej są wpisane wszystkie opowiadania wraz z autorami,wystarczy porównać obie listy jak chce się mieć pewność.
O, mamusiu, jakie to skomplikowane... Po mękach ciężkich (dwie listy, porównać, nie na mój rozum...) zidentyfikowałam jedno znajome nazwisko wśród wyróżnionych i gratuluję :)
Jeżeli są też jacyś inni laureaci, to im oczywiście też :)
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

36
cranberry pisze:Po mękach ciężkich (dwie listy, porównać, nie na mój rozum...) zidentyfikowałam jedno znajome nazwisko wśród wyróżnionych i gratuluję :)
Jeśli to o mnie to serdecznie dziękuję :)

37
uthModar
Nie nudzi się "laureatowanie" w konkursach? A nowym, nie otrzaskanym miejsce zrobić?
Wszak transformacja z pisarza domowego w publicznego już w zasadzie dokonana.
Więc czekamy na rotację ;)

A, i jako pierwszy kontakt z autorem "Dialektyki" nie mogę się powstrzymać od cytatu jaki mi się z tym utworem kojarzy (a miłość moja do bohaterów utopionych w cyniźmie większa jest od wszystkiego).
Prawdziwym mężczyzną jest człowiek nieugięty. Ten, co nie zna śliskich kompromisów, nie układa się samolubnie z przeciwnikiem i przeciwnościami, nie traci żadnej cząstki siebie, by zademonstrować pustą zręczność, napełnić kiesę lub nasycić głód, i nie zegnie się wskutek chwilowej męki, dla poklasku bądź u stóp tyrana, gdyż nosi serce twarde niczym diament, oraz kultywuje zasady twardsze niż żelazo, a wyłączną mapą jego słabości są chaotyczne linie nonszalanckich kaprysów.
Waldemar Łysiak "Ostatnia Kohorta"

Pozdrawiam,

Godhand

38
Ha, dziękuję bardzo za miłe słowo, ale tych konkursów wcale tak dużo nie było. Toć ja sam młody, nieotrzaskany, więc pcham się łokciami i buciorami gdzie mogę. Do wyjścia z cienia jeszcze dużo czasu - jak rocznie będą okazywać się na papierze ze dwa moje teksty to wtedy odpuszczę ;)

Pod cytatem mógłby się podpisać sam Vershlager!

Teraz z niecierpliwością czekam na numer Qfantu, w którym ukażą się opowiadania z podium. Śmiem przypuszczać, że będzie to straszny numer (w pozytywnym tego słowa znaczeniu).

40
Thug pisze:Wcześniej są wpisane wszystkie opowiadania wraz z autorami,wystarczy porównać obie listy jak chce się mieć pewność. Gratuluje dla podium i oczywiście wszystkim wyróżnionym.
Przyznam,że jestem zdziwiony,że niema tam "Witamy po reklamach!",po podanym cytacie zainteresowało mnie co tam jest dalej ;)
Bardzo mi miło.:) "Witamy po reklamach" puszczę pewnie niedługo w self-publishing w darmowej licencji, więc będziesz mógł śmiało poczytać całość. Btw: zgarnąłem za to opowiadanie jedną książkę w konkursie, więc nie jest źle.:D (Czekam na przesyłkę, czekam, i czekam...heh). Miło, że jury doceniło.

Pozdrawiam!

Edit: tak po pół roku od napisania tekstu, myślę, że poszedłem za bardzo w stronę obyczaju niż horroru.:)

41
Jakieś postępy? Bo ani widu ani słychu, podobno nie odezwaliście się nawet do zwycięzców a oni biedni pewnie czekają na jakikolwiek znak, wiadomość, albo nie wiem, nagrody? ;p

[ Dodano: Pią 01 Mar, 2013 ]
Halo, czy jest tam kto? Podobno na maile też nie odpowiadacie. To przecież nieładnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”