qaz56 kłania się

1
- Witam szanowną społecznością. Ściągnął mnie do was głód pisania, chęć tworzenie w lepszym warsztacie. - podrapał się głowie nie wiedząc, co rzec dalej. - Zaległe lekcje odrobić muszę. A gdzie by się nauczyć więcej, jak nie od innych rzemieślników po fachu. Za rok minie mi ćwierć wieku, jak na tym padole stąpam. - Przyznał szczerze. - Rodzicom mym spodobało się, bym miano nosił od rzymskiego boga wojny (choć szczerze bardziej przemawia do mnie jego greckie imię, ma w sobie moc). - Uśmiechnał się. - Marcin jestem.

2
- Witajże, Marcinie Ćwierćwieczny! - ryknął, unosząc prawicę ze szkłem gwałtownie, przez co biała piana wraz z bezcenną złotą substancją runęły na brudny blat stołu - Siądź tu z nami i zaspokajaj głód, który męczy twe trzewia! Odrabiaj żwawo lekcyje i do zabawy! - pociągnął spory łyk, po czym postawił pewnie kufel przed sobą, wracając do nicnierobienia.

3
- Witaj, przyjacielu! - skinęła głową i uśmiechnęła się - Podjąłeś doskonałą decyzję, przyłączając się do Weryfikatorium. Tutaj rzeczywiście można się wiele nauczyć - dodała, wznosząc toast letnią kawą w niebieskiej filiżance.
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

5
dorapa, mam tylko taką malutką prośbę aby nie przekręcać mojego nicku. Chodzi mi o spację i literę "g". Na początku mamy małe Q

:) Dziękuję.

Lekturę będę miał do poduszki.

6
Nie gniewaj się, ja trochu ślepa, a jak czytam/pisze bez okularów, to bywa różnie. :wink:
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”