Latest post of the previous page:
A ile masz znaków w tej powieści? Bo może łapiesz się na konkurs Naszej Księgarni? Nie chciałabyś wziąć udziału?17
Właśnie czytałam o nim w Twoim dzienniku, ale już za późno, bo z tego co się orientuję (i co czytałam tu na forum), to nie można wysyłać tej samej propozycji i na konkurs, i do wydawnictw jednocześnie (a ja już porozsyłałam do wydawnictw). Chyba, że nie jest tak?
Gdybym wcześniej wiedziała o konkursie, to pewno bym to rozważyła.
Trzymam kciuki za ciebie, jestem ciekawa Twojej książki, więc niech ją lepiej szybko wydadzą:)
Gdybym wcześniej wiedziała o konkursie, to pewno bym to rozważyła.
Trzymam kciuki za ciebie, jestem ciekawa Twojej książki, więc niech ją lepiej szybko wydadzą:)
18
Z tego, co się orientuję, w regulaminie jest zapis, że książka nie może być wcześniej nigdzie publikowana. Nie widzę problemu z tym, że wysłałaś ją do wydawnictw, skoro żadne jej jeszcze nie wydało.
To by oznaczało, że każdy, kto, powiedzmy 3 lata temu, rozesłał swoją powieść po wydawnictwach, które z kolei się nie odezwały, ma zablokowaną drogę w tym konkursie. A tak być nie powinno.
Jeśli chcesz, jeśli Ci jednak zależy, napisz do Naszej Księgarni. Rozwiejesz swoje wątpliwości
To by oznaczało, że każdy, kto, powiedzmy 3 lata temu, rozesłał swoją powieść po wydawnictwach, które z kolei się nie odezwały, ma zablokowaną drogę w tym konkursie. A tak być nie powinno.
Jeśli chcesz, jeśli Ci jednak zależy, napisz do Naszej Księgarni. Rozwiejesz swoje wątpliwości