Dziękuję i dobranoc

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Stówki, paczki i zabieranie prowizji - się robi. Bonifikaty? W żadnym wypadku ode mnie. Ja karać ładnie potrafię, z nagradzaniem mam problemy. Także, mając na uwadze pierwszą część postu, informuję, byś poszukał kogoś łatwiejszego. Odpowiedniejszego znaczyAdam Nakiel pisze:O cosik się zapomniało mi przywitać. A więc witamy i zapraszamy na salony. Jako że staram się dotrzymywać obietnic, tak też wręczam Ci naręcz kluczy do miejskiego szaletu. Obowiązuje Cię tygodniowa wachta, ma pachnieć i błyszczeć. Jak chcesz, twa wola, możesz wystawić puszkę z kartką:
W części dla panów:
"Mały ptaszek - 1zł
Duży ptaszek - 2 zł"
Potem już tylko czekamy na opowiadanko z dołączoną analizą statystyczną obsłużonych klientów, będzie to ciekawe badanie środowiskowe. Za zgrabną klamrę fabularną, spinającą wygódki i miłość własną przewidujemy extra punkty. Bonifikatę wypłaca [you].
A więc berło w dłoń i mknij niczym wiater, ku czystości sanitariatów, ave!
No czuję się jak dziecko w piaskownicySeprioth pisze:Tag [you ] to bardzo wesoła zabawa, prawda?Adam Nakiel pisze:Bonifikatę wypłaca Seprioth.
Łoho, gejowskie love story?Wracałem wtedy z kina, tego dnia zakończyłem pewną znajomość, to był nasz pierwszy
przemilczany seans, po raz ostatni piliśmy z tej samej słomki. Umówiliśmy się, że gdy zapali
się światło na sali, każdy z nas wyjdzie osobnym wyjściem.
A nie, to tylko nieporadność autora :] Znaczy, tam winno być każde jeśli mowa o faciu i kobitce, a nie dwóch faciach.Zrobiliśmy tak. To była dla
nas najodpowiedniejsza forma rozstania, choć najboleśniejsza. Zawsze czuliśmy niedosyt,
nawet gdy poświęcaliśmy resztki moralności, by poczuć się bliżej, zawsze pozostawała
niezapełniona pustka. Podnosząc się z fotela, musnęła przez przypadek dłonią moje plecy.
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”