Witam

1
Witam wszystkich, nazywam się Piotrek jestem z Przemyśla. Ulubione działy literatury to Fantastyka i sifi. Na codzień zajmuję się wychowywaniem syna i tworzeniem gier.

2
Witaj! (a ile syn ma lat?)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

3
Tatusiu, a jakich gier? A jak je tworzysz? A pokaż jakąś!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

4
A więc zdolnyś (powiedział na forum pisarzy).
Na gierki zawsze jest popyt i śmiem twierdzić, że nawet najgorszy szajs się sprzeda, a co dopiero coś lepszego... toteż atrakcyjne zajęcie z tym tworzeniem. Tak na wolne wieczory.

Witam Cię i ja.

5
Witaj!

Ja się przyłączę do pytania: jakie gry? Wirtualne czy prawdziwe?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

6
Na chwilę obecną zajmuje się MH: Medieval( od lat 7 jeśli kogoś to interesuje) wcześniej concept designer (tak to się obecnie nazywa). Od jakiegoś czasu poza MH:M niczym innym się nie zajmuję (zawodowo jestem freelancer web designer). Teoretycznie z pisarstwem mam dużo wspólnego, przez wiele lat pisałem teksty reklamowe i tworzyłem kampanie reklamowe w sieci.
Syn ma 9mcy.

7
Obecnie zabrałam się za pisanie powieści, gdzie przewija się wątek gier komputerowych, więc jak czegoś nie będę wiedzieć, to zgłoszę się z pytaniami;)
A synek pozwala ci pracować? Bo mój odkąd nauczył się sam przemieszczać, tylko kombinuje jak mi zdewastować laptopa;)

8
Mój mi laptopa już raz zrzucił i raz wylał herbatę na niego. Owszem taki urok dzieci, mój też się już sam przemieszcza.

9
oggr pisze:mój też się już sam przemieszcza.
Ech, mój też. Od 21 lat. Nieźle mu idzie. :lol:
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

11
Dzień dobry,

jako wielka fanka gier nie mogę nie spytać, czy zdradzisz coś więcej na ten temat? ;)
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

12
Gry planszowe-głównie szło na użytek najbliższego otoczenia(głównie strategie na hexah). Tym projektem zajmuje się od 7lat(cały czas ewoluuje do obecnej postaci-kilkukrotnie zmieniana była postać i mechanika), wcześniej brałem udział przy tworzeniu scenariuszy i kampanii do RPGów. Tytułów nie ma potrzeby wymieniać bo nie były to zbyt znaczące osiągnięcia. Od paru lat zajmuję się głównie robieniem stron www i reklamą w sieci.

[ Dodano: Pon 10 Gru, 2012 ]
Jeśli ktoś wątpi w moje umiejętnosci robienia np gier to zapraszam na http://www.facebook.com/pages/Military- ... 9033572816
Jak widac potrafie zorganizować nie tylko prace tylu ludzi ale i samemu działać aktywnie w temacie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”