16

Latest post of the previous page:

Faktycznie, nie spodziewałem się, że tutaj będzie taki ruch...

W punktach:

1. Nie jestem aż taki stary jak sądziłem. Przeglądałem głównie dział z tekstami do weryfikacji i na tej podstawie wyrobiłem sobie opinię, że forum zasiedlają ludzie w okolicach dwudziestego piątego roku życia... Opinię będę musiał poddać - nomen omen - weryfikacji. Cyferki dla ciekawskich: 32.

2. 5666 to dlatego, że nie miałem pomysłu na nicka, a taki kod captcha dostałem do przepisania podczas rejestracji.

3. Po przespaniu się z problemem doszedłem do wniosku, że ten trzydziestodniowy okres kwarantanny to całkiem niezły pomysł. Może przez ten czas uda mi się napisać coś innego, co chciałbym pokazać.

4. Widzę, że życie towarzyskie tu kwitnie. Cieszę się.

17
56, to prawdopodobnie rocznik... węgiel jest starszy :D
„Póki żyjesz i tchnienie jest w tobie, nikomu nie dawaj nad sobą władzy. W każdym czynie bądź tym, który góruje, i nie przynoś ujmy swej sławie! (...) „ Syr.35

19
Regulamin rzecz święta, a jakże! Witam więc! Andrzej jestem... obecnie zamieszkały w Sopocie. Żona? Nie......! 8 lat doświadczenia w wydawnictwie. Pomysłów cała głowa, więc coś tam próbuję pisać. Pozdrawiam wystkich!

20
Na dzień dobry wytyka Pan ludziom rzekome braki intelektualne i kpi Pan z tych, którzy od wydawców domagają się jedynie odpowiedzialności i zwykłego ludzkiego dotrzymywania słowa, a teraz wita się Pan w cudzym wątku.

Brawo.
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”