Świąteczno-noworocznie

1
Wszystkim forumowiczom życzymy szczęśliwych i spokojnych Świąt; mnóstwa inspiracji, która będzie Was napędzać przez kolejny rok, zadowolenia z czasu spędzonego w gronie rodzinnym i prezentów stworzonych specjalnie dla przyszłych/obecnych pisarzy!

Ekipa WeryfikatoriuM

Edit:
Bym zapomniał. Św. Mikołaj ogłasza świąteczną amnestię! Wszystkim, którzy dostali warna najpóźniej w listopadzie, czerwony pasek skurczy się o 1 pkt. :)
Ostatnio zmieniony pn 31 gru 2012, 13:00 przez Faraon, łącznie zmieniany 1 raz.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

2
Wesołych Świąt!
Ech, 31 grudnia pyknie mi pierwszy roczek na tym zacnym forum, wiele się tu nauczyłem i poznałem fajnych ludzi. Dzięki wielkie i jeszcze raz Wesołych Świąt.

Feliz Navidad
Feliz Navidad
Feliz Navidad
Prospero Año y Felicidad
;D

3
Ułożone w tej chwili właśnie :)
Wiary, nadziei, miłości. Pierogów, uszek, jemioły. Odnalezienia zagubionych rękawiczek, wolnego miejsca w autobusie, zapasowej baterii i zapasowych kluczy. Zwykłego ludzkiego szczęścia i zwykłej ludzkiej miłości.
Ciepła, w którym ogrzeją się i ręce i serca.

4
Amnestia się przyda. Przynajmniej do złożenia życzeń.
Wszystkim ambitnym i tym mniej, wszystkim zakochanym i tym tylko zauroczonym! Połamania pióra! Wybicia wszystkich klawiszy w stu procentach!

5
Wielu marzeń, za którymi warto będzie gonić przez nadchodzący rok. Osoby, która będzie biegła z nami, albo chociaż takiej, która zrozumie gonitwę. Wielu chwil niezapomnianych i tego, żeby zapomnieć te niechciane. Żeby wrogowie potrafili chociaż czasem przemówić ludzkim głosem, a przyjaciele mieli czas na spotkania. No i oprócz tego samonapełniającego się wiadra weny i wygodnego fotela, żeby móc wygodnie usiąść i pisać.
No i miłości, bardzo dużo miłości(oczywiście odwzajemnionej) i zdrowia.
A z tych mniej patetycznych i podniosłych życzeń to dużo kasy i smacznego żarełka przez cały rok ;)

6
Ooo, moje pierwsze święta tutaj.
Życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt, Poświąt i Nowego Roku! Weny, dużo weny, bo wena jest najważniejsza. I sukcesów! Cierpliwości, zdrowia i wszystkiego, co potrzebne jest artystom pióra (tudzież klawiatury).

7
Moja rodzina mówi, że po Wigilii kończą się Święta, ale ja myślę inaczej. :D Dlatego życzę Wam dwóch dni miłego świętonicnierobienia, a potem wielkiego zapału do wystukiwania dziennego limitu znaków. Wspaniałych dzieł! Niech rzucą się na nie wydawcy!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

10
Spóźnione wesołych świąt. Dużo zdrowia i weny na kolejne wspaniałe teksty :)
a zdjęcie warna do najlepszy prezent jaki dostałam.

11
Ludzie, ludziska, zwierzęta, gobliny i roboty!

Wiele razy to mówiłem i wiele razy to powiem: kocham to miejsce, kocham to, co robi, co sprawia. Chciałbym Wam życzyć, drodzy forumowicze, żeby Weryfikatorium dało Wam tyle, ile dało mnie. Żebyście się tutaj naostrzyli i poznali masę fajnych ludzi. Żebyście się dobrze bawili.

A tak ogółem: żebyście byli szczęśliwi i robili w życiu to, co Was cieszy. Żebyście doceniali kubek herbaty z rana i paczkę czipsów do filmu. Żebyście widzieli bez okularów, jakie życie jest ładne i jaka to fajna sprawa tak sobie żyć i czytać książki, i oglądać filmy, i grać w gry, i chodzić na spacery, i wpieprzać kebaby na dworcach, i śmiać się, i patrzeć na płatki śniegu frunące w świetle latarni.

Świat jest pełen magii. Chciałbym Wam życzyć, żebyście ją czuli. Bądźcie zakochani, kochani i zdrowi!

I pamiętajcie: w literaturze może i nadmierny patos jest słaby, ale w ril lajfie nie ma nic lepszego niż solidna dawka szczerego patosu. ;)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

13
To i ja, choć troszkę późno, pragnę dołączyć się do zyczeń i mieć na dzieje, że w najbliższym roku choć częściu uda się debiutowac w druku! :D

15
To i ja się przyłączę do spóźnionych, ale szczerych życzeń świątecznych - oby się wszyscy użyszkodnicy dobre wydali :)

I szczęśliwego nowego roku!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”