76 autor: Wizimir Pisarz osiedlowy Latest post of the previous page:Gratulacje dla obu pań! Czekam na okazję do lektury. “One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac Cytujndz 23 gru 2012, 13:55
77 autor: Nem Dusza pisarza Dzięki dzięki dzięki dzięki ;D Żeby mi tak w domu gratulowali, albo chociażby w gronie znajomych! Żeby tak chociaż klikali "Lubię to" na facebooku, to nie. Tutaj mój jedyny azyl, moja rodzina, jezioro otuchy . Cytujndz 23 gru 2012, 14:46
78 autor: B.A.Urbański Legenda pisarstwa Ładna reprezentacja z Wery! Brawo Kamiko i Nemesis666! I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma! B.A. = Bad Attitude Cytujpt 28 gru 2012, 11:45
80 autor: Magic Dusza pisarza Nemesis666 pisze:Żeby tak chociaż klikali "Lubię to" Nemesis666, ja ci chętnie kliknę na FB w "Lubię to". Musisz tylko dać namiary Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi "tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero Cytujpt 11 sty 2013, 22:16