Mam na imię Agnieszka, tutaj jednak będę raczej bardziej znana jako Agrafka

Piszę fantastykę i takąż bardzo chętnie czytam. A i jeszcze mam dość duży problem z ciekawym przedstawianiem się

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
łatwiej pisac o kimś, niż o sobie ;-)Mearqur pisze:A odnośnie przedstawiania się, to przecież jest to bardzo podobne do przedstawiania postaci, tylko że tą postacią jest się samemu.
nie, nie trzeba. na "otwartość" ludzie musza zasłużyć.Mearqur pisze:Trzeba być otwartym do ludzi,
sama odpowiedź na pytanie: dlaczego piszę? jest dosc intymną sprawą.a przecież nie wypisujemy tutaj jakichś prywatnych motywów.
Ok, fakt. Nie trzeba, ale warto.ravva pisze:nie, nie trzeba. na "otwartość" ludzie musza zasłużyć.Mearqur pisze:Trzeba być otwartym do ludzi,
no, ale mozna miec pozytywne nastawienie
Tą intymność sama sobie narzucasz. Od nas samych zależy jak na to patrzysz. Ja mógłbym cały wieczór z kimś przegadać na ten temat, aby tylko ktoś zapytałravva pisze:sama odpowiedź na pytanie: dlaczego piszę? jest dosc intymną sprawą.Mearqur pisze:a przecież nie wypisujemy tutaj jakichś prywatnych motywów.
O! Wystraszyłem chyba kogośdorapa pisze:Już wiadomo czego nie robić.Mearqur pisze:Ja mógłbym cały wieczór z kimś przegadać na ten temat, aby tylko ktoś zapytał
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”