BestBear w pigułce

1
Serdecznie witam!

Trafiłem na to forum przypadkiem, a biorąc pod uwagę moje ostatnie zainteresowania literaturą, uznałem za stosowne dołączenie elitarnego grona członków forum :)

Jestem siedemnastoletnim krakusem, uczęszczającym do 12 LO ogólnokształcącego, i pomimo profilu matematyczno-informatycznego, lubię napisać parę zdań w wordzie (najczęściej w wordzie :) ) Ostatnio wziąłem się za pisanie grubszej lektury, i w gruncie rzeczy o ocenę tejże lektury mam zamiar was prosić. Ogólnie rzecz biorąc, przedstawiając swoje zainteresowania muszę wspomnieć o komputerach, grze na gitarze, oraz wielu trenowanych prze ze mnie sportach: karate, piłka nożna siatkówka, tenis stołowy. To chyba tyle :)

Do zobaczenia w tematach czysto literackich :)

2
Witam.

Jakbys mijał w komnacie numer "7" jegomościa bez głowy to się nie martw - to tylko facet od kablówki. Trupami się nie przejmuj, tutaj tak zawsze.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Witam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”