Wiosenne porządki - znaczy okazje!

1
Robię porządki na półce z literaturą w języku naszym ojczystym, i z przykrością wpisuję na listę kolejne tytuły, z którymi będę musiała się rozstać. Potrzeba lektur w j.angielskim, coby porządnie przygotować się do matury rozszerzonej, a moje skarby w pol. wolałabym oddać jednak w pewne ręce :) Poniżej zatem lista tytułów - w podanej cenie zawarta przesyłka* Do niektórych książek dorzucam drugą - do Egana np. "Długą noc zimową". Nie trzeba doszukiwać się żadnych kruczków - po prostu za dorzucony bonus sama zapłaciłam niewiele, a z kaprysu konesera uważam, że powinno się czytać w powiązaniu.

Wszystkie te powieści są smakowite, i wyższe rangą w kanonie fanów fantastyki. Wszystkie książki są w bardzo dobrym stanie, de facto świeżutkie ;)

- Stan wyczerpania - Greg Egan (+ Długa noc zimowa - Elizabeth Hand ) - 33 zł

- Gdzie wasze ciała porzucone + Mroczny wzór - Philip Jose Farmer ( Dwa pierwsze tomy legendarnej serii Świat Rzeki) -39 zł

- Lata ryżu i soli - Kim Stanley Robinson - 24 zł

- Valis - Philip K.Dick (+ Blade runner w bonusie! ) - 35 zł

- Boże Inwazje - Życie Philipa K.Dicka - Lawrence Sutin - twarda oprawa - 35 zł

- Władca much - Golding - 29 zł

- Jesienne wizyty - Siergiej Łukajenienko - 30 zł

- Lalka - Alisa Mun - 19 zł

- Od Golema do Terminatora - Wizerunki sztucznego człowieka w kulturze - seria Wydawnictw Akademickich i Profesjonalnych - Popkulturia i media - Magdalena Radkowska Walkowicz - 29 zł

- Sekretne życie lalek - Victoria Nelson - 36 zł

- Możliwość wyspy - Michel Houellebecq - 32 zł

Zapraszam!

Ogłoszenie jest na forum qf, i porozsyłane na maile, także kto pierwszy ten lepszy, proszę państwa! ;)
"I swear, by my life and my love of it that I will never live for the sake of another man nor ask him to live for mine."

"Atlas Shrugged" Ayn Rand.

2
Przeczytałam antologię "W kraju niewiernych" Dukaja. Chętnie oddam ją w dobre ręce. Jeżeli ktoś reflektuje, to proszę podać na PW adres do wysyłki. Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Czytelnia”