Latest post of the previous page:
Ostatnie dni były na dobrym, odpowiednim poziomie, jeśli chodzi o znaki
Życzę Ci skończenia wielu rozpoczętych tekstów, bo to chyba jeszcze bardziej uszczęśliwia, jak i napędza pracę pisania

Latest post of the previous page:
Ostatnie dni były na dobrym, odpowiednim poziomie, jeśli chodzi o znakihahah jeśli chcesz, możesz czuć się za niego odpowiedzialnyNie wiem, czy to moja zasługa, ale po mojej radzie miałaś spory przyrost, więc czuję się w jakiś sposób odpowiedzialny za Twój sukces
Oczywiście, że nieCo teraz? Chyba nie przestaniesz pisać na cały miesiąc, co?
oby skuteczny<kopniak> (na zachętę, oczywiście)
To tylko kolejny powód, żeby kontynuować maratonpaulina.itp pisze:choć z drugiej strony po twojej radzie zaczęłam 3 rzeczy 'na boku' i żadna nie jest jeszcze gotowa, więc...
Tak... nawet trzy powodychoć z drugiej strony po twojej radzie zaczęłam 3 rzeczy 'na boku' i żadna nie jest jeszcze gotowa, więc...
To tylko kolejny powód, żeby kontynuować maraton
No ja myślę. Takie nastawienie mi się podoba! Informuj tutaj chociaż co kilka dni jak idą postępy. Wiesz, to coś w rodzaju uzależnienia. Jak zaczniesz śledzić czyjąś karierę, to potem trudno przetrwać bez informacji! Więc nie znęcaj się, proszę.paulina.itp pisze:Charm ja? marnować? cały grudzień?! oczywiście że nie!
hahaha... "karierę".... hahah... dobre. ale wiem co masz na myśliJak zaczniesz śledzić czyjąś karierę, to potem trudno przetrwać bez informacji!