796

Latest post of the previous page:

Jestem bardzo chętna. Czy też mogę? :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

798
Jak już to hurtem ;)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

799
Też miałam o to zapytać: chcesz kogoś sklepać czy załapać się na absynt w Paryżu? ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

800
Sklepać! A pić będę, jak wygram ;)

801
Jeśli można toczyć kolejny pojedynek przed zakończeniem innego to ja spróbuję.

Pozdrawiam,

Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

803
Jako że wiele osób wyraża chęć pojedynku ale oficjalnie jakoś się to rozmywa, to rzucam oficjalne wyzwanie, proszę o wyznaczenie przeciwnika i tematu.

Pozdrawiam,

Godhand

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

805
Nie wiem czy ja będę wystarczająco godnym.
Oczywiście. Pełna akceptacja z mojej strony.
Jaki temat? Ktoś wyznaczy?

Pozdrawiam,

Godhand

806
No a co ze mną? Czy istnieje "pojedynek" z trzema zawodnikami?

807
Świetny pomysł Magic.
Jeśli admini się zgodzą...

Pozdrawiam,

Godhand

P.S.

A jeśli nie, to ustąpię Paniom miejsca.

808
Pojedynek z trzema zawodnikami byłby rzeczywiście fakny ;-) Wyznaczyłoby sie górną granicę znaków, co by objętości do czytania za dużo nie było. Nie wiem co na to regulamin i stróże prawa weryfikatorium?

A temat uzgodnimy jakis na pw jak to sie ustali :-)

809
Anacepa nie ma nic przeciwko, więc możecie zacząć ustalać temat.
Przypomina ona też, że konsekwencje niewywiązania się z bitwy pozostaną takie same jak w przypadku standardowego pojedynku.

810
Ok. Niech więc Panie ustalą temat i rozsądne max znaków, ja się dostosuję.

Pozdrawiam,

Godhand

Wróć do „Bitwy literackie”