Woody o sobie.

1
Więc tak: Nazywam się Tomek, urodziłem się w 1988roku i mieszkam w Piekarach śląskich. Interesuje się hip-hopem, piłką nożną i pięknymi paniami (które z tego miejsca pozdrawiam).

Nie lubię poezji.. Według mnie jest głupia i aby napisać jakiś wiersz trzeba być naćpanym, żeby go zrozumieć też trzeba wypić co nieco albo zażyć jakieś tablety..

3
Czekaj, czekaj, jeżeli dobrze widzę wrzuciłeś do poezji utwór o tajemniczej nazwie "majteczki". Czy twój powyższy wywód o tworzeniu poezji ma nam coś zasugerować?

Witam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
też wolę panów...

witam na forum :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
A ja wolę panie. Dziewczyny, co z Wami..? :shock:

Jak możecie woleć śmierdzących, głupich, monotematycznych, śliniących się, napalonych samców, którzy dzielą się na przystojnych, inteligentnych, romantycznych i do niczego?

Co Wy w nich widzicie?

"Mężczyzna potrafiący docenić urok innego mężczyzny jest albo idealnym kochankiem, albo marnym mężczyzną.

Kobieta potrafiąca docenić urok innej kobiety jest albo idealną kochanką, albo marnym mężczyzną."

Witam Woody.

Dlaczego więc piszesz <khem-khem> "poezję" <tfu> skoro uważasz, że jest głupia? I na czym jedziesz? >.<'
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”