Bonjour!!

1
Cześć,

Forum to jest mi znane, ale od niedawna postanowiłem zacząć się udzielać. Od czasu do czasu. Pisarzem jestem od 11 roku życia, nie z zawodu, a z pasji. Wiele za mną, a mam nadzieję, że jeszcze więcej przede mną. Weryfikatorium zaciekawiło mnie z racji tego, że poniekąd jest swojego rodzaju kopalnią wiedzy (internet...). Wszelacy pisarze, ci początkujący, jak i profesjonalni, dzielą się swoimi przemyśleniami i poradami.

Co lubię najbardziej - humorystyczne fantasy, dark fantasy. Po trochu jednego i drugiego.
Najlepsza książka dotychczas przeczytana (osobista preferencja) - Pomniejsze Bóstwa Terrego Pratchetta. Było w niej coś "magicznego".

Tak więc - witam i do zobaczenia w innych działach Weryfikatorium.

2
Mystral pisze:Pomniejsze Bóstwa Terrego Pratchetta
! Też zaliczam się do wielkich fanów tej pozycji. :D

Witaj serdecznie i miłej zabawy na forum.

Och, żebym miała taką pamięć jak Brutha i potrafiła odnaleźć wszystkie wartościowe tematy i posty w labiryncie tego forum. :D

Mam nadzieję, że Ty się nie zgubisz, Ada będzie rzucać kłębkiem w razie kłopotów. :D

3
Witaj, Mystral :)

Fajny nick sobie wybrałeś (mocno się zdziwiłam, jak go zobaczyłam wśród nowozarejestrowanych - tak ma jeden z istotniejszych BNów w jednym moim rpgu :P ).
Życzę miłej zabawy na Wery.
ancepa pisze:Mam nadzieję, że Ty się nie zgubisz, Ada będzie rzucać kłębkiem w razie kłopotów. :D
Ale że ja...? (aż sprawdziłam, czy to nie jest funkcja you). Ale że co...

Hmmm... Kłębek? :D Mrau...
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

4
I już przekupili kotka...

Mystral,
do zobaczenia!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

5
Witaj, Mystral!

A mnie twój nick kojarzy się z FR.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

6
Bonjour. Enchanté de faire votre connaissance.
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”