16

Latest post of the previous page:

Dorapa:

Zarzut zaburzeń właściwego kojarzenia nie był skierowany w Ciebie oczywiście.
Ani nawet nikogo personalnie.
Nasunął mi się, bo coś mnie podkusiło aby felieton Pana Mariusza przeczytać.

Pozdrawiam,

Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

17
Godhand pisze:Zarzut zaburzeń właściwego kojarzenia nie był skierowany w Ciebie oczywiście. Ani nawet nikogo personalnie.
Ależ oczywiście, rozumiem. Nie mam do nikogo pretensji. :)

A lektura? Nie od dziś wiadomo, że słowa niejedną wojnę wywołały.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

18
Ostatnie zdanie w temacie, bo się wpycham, wtrącam i zamieszanie robię ;)

Fanatyczny antyklerykalizm (dokładnie tak samo jak fanatyczny klerykalizm) ma to do siebie, że u Autorów o takich poglądach, w ich tekstach, są same emocje.
Ich emocjonalne podejście zgniata zdrowy rozsądek na miazgę i czytać się tego nie da.

A jak już się jakiś znajdzie, Autor z chłodną głową, to dla swojego środowiska jest be, bo za mało radykalny.

A Autora witam ponownie :)

Pozdrawiam,

Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

19
Otóż odpowiadając na pytanie - na czym grywam, uściślam, że gram. Gram na perkusji i instrumentach perkusyjnych od piątego roku życia.
Godhand -dziękuję za przywitanie; moje felietony prawdopodobnie będzie można czytać w Konturach, gdyż dostałem propozycję aby ukazywał na łamach tegoż wydawnictwa, jeden felieton tygodniowo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”