Siema

1
Witam wszystkich serdecznie,
kilka słów o mnie i o moich doświadczeniach z pisaniem.
Mieszkam na pomorzu, pracuję... w sumie dużo pracuję.
Jeśli chodzi o książki, moimi ulubionymi gatunkami są: horror, thriller, kryminał. Horrory lubię w każdej postaci, czy to jako książki czy filmy, zdjęcia, grafiki itd.
Od pewnego czasu (będzie ze dwa lata już) nachodzi mnie wielka chęć napisania książki i jak znajduję chwilkę to trochę piszę. Inspiracje czerpię z moich oraz mojej żony snów a także z mrocznej części samego siebie :D Warsztatu pisarskiego nie mam zbyt bogatego i tu jest ogromna nadzieja w Waszej pomocy :) Postaram się wrzucić co nie co z mojej twórczości licząc na konstruktywną krytykę i porady z Waszej strony.
Pozdrawiam

2
RękaMistrza pisze:Inspiracje czerpię z moich oraz mojej żony snów a także z mrocznej części samego siebie
- bardo mi się to podoba :) Poza tym twoj nick przypomina mi pewną książkę mojego ulubionego pisarza :)

Witaj na Weryfikatorium!
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

4
Magic pisze: twoj nick przypomina mi pewną książkę mojego ulubionego pisarza
Cieszę się , skoro ulubionego to pewnie i miło się kojarzy, miło się miło kojarzyć hehe
Lady Kier pisze: No pięknie, to już nie chce myśleć jakie tatuś bajki swoim dzieciom przed snem opowiada
Córka jeszcze malutka, na dzień dzisiejszy słyszała tylko mroczną wersję czerwonego kapturka :D

5
Witaj,

Wszystkie dłonie i ręce są fajne :)

Pozdrawiam,

Godhand
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

6
Witaj, RękaMistrza!
Godhand pisze:Wszystkie dłonie i ręce są fajne
Godhand, czyżby jakiś mały fetysz? ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

7
O, kurde! Witam sąsiada. Tośmy z jednego miasta :)
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

9
RękaMistrza, jestem tego samego zdania :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

10
Tak przy okazji chciałbym poznać osoby, które tak jak ja uwielbiają horrory.
Dobrze czasem sobie pogadać, wymienić się ciekawostkami lub polecić jakąś dobrą pozycję filmową czy książkową.

:arrow: ps. Mam kilka ciekawych pomysłów do realizacji których potrzeba więcej niż jednego fana horrorów. Więcej info dot. tychże pomysłów osoby zainteresowane proszę o wiadomość PW.

11
Hej, hej!

Studiowałam w Słupsku, macie przepyszne kurczaki z rożna na dworcu ;) Literaturę grozy lubię i od czasu do czasu uprawiam. Pozdrawiam serdecznie.
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

12
Ja też lubię literaturę grozy!
Chętnie dowiem się coś odnośnie tych pomysłów :)
B.A. = Bad Attitude

13
Zacny nick - też lubię Kinga ! :D Cześć ;)
"-(...)I dopiero, gdy wydasz śmiertelne tchnienie, pojmiesz, że żywot twój więcej nie znaczył niźli jedna kropla w nieskończonym oceanie!
Lecz czymże jest każdy ocean, jeśli nie morzem kropel?"

15
RękaMistrza pisze:Łasic, kurczaki się skończyły, wszyscy wcinają kebaby :D
Jak to? Normalnie skandal! :P Ech, i kolejny powód, żeby wrócić na studia poszedł się... ;)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”