2
Chętnie się odwdzięczę :) Jeśli można, to najlepiej jako doc.
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

3
W sumie też chętnie zobaczę. Tylko że pewnie trochę mi zajmie zebranie się do tego, ale tak w tydzień powinienem odpisać.
I jeśli można, to również doc. bym poprosił.
A black secret in the shadows of ancient times
Forgotten knowledge the rocks now teach me
About the Trollking's war against a poisonous pig
The stone whispers, but it tells no lie.

7
Ja też poczytam ;) Mail na PW :) (również doc.)
"-(...)I dopiero, gdy wydasz śmiertelne tchnienie, pojmiesz, że żywot twój więcej nie znaczył niźli jedna kropla w nieskończonym oceanie!
Lecz czymże jest każdy ocean, jeśli nie morzem kropel?"

Re: Potrzebny czytacz do fantasy (ok. 30k)

10
TheBurningTree pisze:Tia, postanowiłam sprawdzić, czy nikt nie umrze na miejscu od przeczytania mojego tekstu :) i czy nie dostanę palpitacji, jak usłyszę kilka uczciwych opinii.

Jak w temacie, niedługie opowiadanie fantasy. Kilka przekleństw i troszkę krwi.

Mam .rtf, ktoś chce inny format, to proszę zaznaczyć.

Chętni?
Burnign Tree, a to jeszcze aktualne? Bo wiesz... Ostatnio szukam czegoś dobrego do czytania, z szeroko pojętej fantastyki właśnie :D A że przekleństwa i trochę krwi to mi nie przeszkadza, sama jestem ciekawa, czy u siebie w kilku miejscach nie przesadziłam...
Więc jeśli nadal potrzebujesz czytacza, to ślij swój twór na [email protected]
rtf. jak najbardziej może być ;)
Graj tym, co masz. Próbuj i walcz.

11
Nefryt, w zasadzie już nieaktualne, bo opko poszło w świat i uwiło sobie własne gniazdko XD
Ale wyślę ci inne, jeżeli nie masz nic przeciwko, bo sporo fantasy u mnie zalega ostatnio. Krew i przekleństwa są w każdym, z tego, co się orientuję :D
jestem zabawna i mam pieski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”