Dzień dobry twórczy !
Sam nie wiem, jak dotarłem do forum Weryfikatorium. Gdzieś tam, w wynikach wyszukiwarki Google, był link. Dobra, pomyślałem sobie, zajrzę. I stała się rzecz dziwna, dla mnie zgoła niecodzienna- przeczytałem Regulamin Forum! Czy ktoś widział, żebym ja w życiu czytał regulaminy?? Nikt chyba raczej...... Aj nie! Mała errata, nawet do rozmiaru średniej. Mianowicie, czytałem kilka regulaminów obiektów chronionych, na których pracowałem, ale to jeszcze nie fora internetowe, chociaż regulaminy już owszem. Więc co.... Że jestem Jack Wolf, to obok widać, witają się wszyscy i halo, elo ,alo, to ja już nie powielałem powitań, co jeszcze.... Mam 34 lata i nadal szukam sensu życia, pracuję od kilku lat w ochronie osób i mienia, niedawno nawet straciłem robotę, mam charakter outsidera, jestem paskudnie pewny siebie, potrafię palić mosty z fajerwerkami i bez fajerwerków, pisałem i piszę, uważam siebie za zbyt ciężkiego dla ogółu ( ciągle mnie ktoś "nie czai" i inne thxy ), ona na szczęście dla mnie nie tańczy, poza tym kiepsko się widzę w roli "Misia", "Tygryska", "Kotka", cechuje mnie wilcze usposobienie, psycholodzy nie czytać, będę potrzebował dobrej opinii za jakiś czas.
Czytuję mało, większość książek i tekstów mnie nudzi. Dzierżę Piekarę w cyklu inkwizytorskim, Komudę, czyli szowinistycznie imienników, Himilsbacha ze zbioru "Monidło" i "Przepychanka", urzekł mnie Howard, opowiadaniem "Dolina Grozy", w takiej małej broszurce, na brązowawym papierze, drukowanej niebieskimi literami. Zapanować zaś, nad moim umysłem, potrafi Sapkowski w Trylogii husyckiej, także Stevenson w "Wyspie Skarbów". Piszę opowiadanie, z którego fragmentem, przepisowo stawię się po 30 dniach od dzisiaj, lub w okolicy tej daty.
Pozdrawiam, bądźcie na kursie i na ścieżce!
3
Wow, naprawdę przeczytał! 
Witaj serdecznie, baw się u nas dobrze. Gorąco zachęcam do podyskutowania sobie w różnych tematach i mam nadzieję, że forum Cię wciągnie.
Ale trzymam kciuki, żebyś miał szczęście i trafił coś super. 
Miłej zabawy i do zobaczenia na forum!

Witaj serdecznie, baw się u nas dobrze. Gorąco zachęcam do podyskutowania sobie w różnych tematach i mam nadzieję, że forum Cię wciągnie.

Przynajmniej masz teraz dużo czasu na pisanie.Jack Wolf pisze:niedawno nawet straciłem robotę

Pięknie, łza mi się w oku kręci. Naprawdę czytałeś.Jack Wolf pisze:z którego fragmentem, przepisowo stawię się po 30 dniach od dzisiaj, lub w okolicy tej daty.

Miłej zabawy i do zobaczenia na forum!

4
Dzięki,dzięki;)
Rozjaśniam pomroczność intelektu, biegam, myślę, analizuję, czaję się,krążę, szukam (nie mówcie w Czechach tego słowa bez zastanowienia), wyobraźnia zadeptana tysiącami kilometrów marszu, w rytmie 'Maszeruj albo Giń", gdzieś tam dybie na mnie, głodna zapewne, jak wampiry od Anne Rice.
Niech mnie dopadnie i weźmie. Stęskniłem się;)
Rozjaśniam pomroczność intelektu, biegam, myślę, analizuję, czaję się,krążę, szukam (nie mówcie w Czechach tego słowa bez zastanowienia), wyobraźnia zadeptana tysiącami kilometrów marszu, w rytmie 'Maszeruj albo Giń", gdzieś tam dybie na mnie, głodna zapewne, jak wampiry od Anne Rice.
Niech mnie dopadnie i weźmie. Stęskniłem się;)