16

Latest post of the previous page:

Romek:

Ja nie mówię że się nie da. I jeśli tak będzie to chylę czoła.
Będzie to jeden z nielicznych ostatnio konkursów, gdzie termin rozstrzygnięcia nie zostanie przesunięty ze względu na "zaskakująco dużą ilość nadesłanych prac".

Pozdrowienia,

Godhand

P.S. Wyślę dwa żeby dołożyć cegiełkę do mojej teorii :)
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

17
Nie czytaliście co zaqr napisał w temacie o pisaniu dla dzieci? Nie wolno promować picia alkoholu!
Alcohol is bad, m'kay?

A mnie zawsze zastanawia taka kwestia: jaki jest nakład takich antologii konwentowych? Do jak dużego grona odbiorców one docierają?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

18
Z tego co widzę, to nie ma limitu znaków? ;)

Też się dołożę do teorii Godhanda, bo planuję przygotować dwa: jedno postapo i drugi steampunk. ( Co wiąze się z duuuzym researchem, bo to nie moje klimaty :D )

19
Moje poza przejściem Arcanum i Falloutów też nie.
Ale ciiii.
Może Głowa Kasandry wystarczy.

Pozdrawiam,

Godhand

P.S.

Ancepa:
Limit chyba jest 10k?
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

20
ancepa, limit jest:
objętość tekstu do 10 000 znaków ze spacjami
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

23
Co tak pesymistycznie TheBurningTree? Czasu jest dużo, będzie okazja, żeby popracować nad tekstami :-) Ja niestety pomysłu jeszcze nie mam, ale na pewno coś napiszę :-)
Powodzenia życzę wszystkim uczestnikom.

24
Czy ktoś mógłby zdefiniować "postapo" i "steampunk"? :?
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

26
Dziękuję :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

27
Lady Kier pisze:Co tak pesymistycznie TheBurningTree? Czasu jest dużo, będzie okazja, żeby popracować nad tekstami :-)
Aj tam, miesiąc to wcale nie ta dużo :p
Bardziej mnie limit znaków martwi tak szczerze mówiąc... spróbuję się zmieścić, ale widzę to średnio, bo coś ostatnio teksty zaczęły mi się okropnie rozwlekać.
jestem zabawna i mam pieski

29
Zagram w S.T.A.L.K.E.R.A, to może coś mi wrzuci do podświadomości. Póki co, to się dopiero teraz dowiedziałem o gatunku postapo. Ale i tak, cokolwiek do gadania, będę miał za około 1 miesiąc:)

30
Ha, postapo. Się grało w Nełroszmirę swego czasu, się grało.

Swoją drogą, polecam. Neuroshimę w sensie. Polski system RPG, ale jednocześnie rewelacyjny setting pod literaturę fantastyczną. Tak obfite w możliwości realia rzadko mi się zdarzało w życiu widywać.
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

31
Fajnie byłoby dostać wejściówke, no ale szanse niewielkie.

Oczywiście obie prace mogą być z np: postapo? (upewniam się)

Równierz oczywistym jest, że nie ma czegoś takiego jak zaszybko wysłana praca, prawda?

Do tego podgatunku niestety nie wliczają się historie, o tym jak doszło do końca świata,ehh
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”