Pierwszy rozdział powieści

1
Czołem, ludzie, ludziska, zwierzęta i samochody, którym stuka coś dziwne w podwoziu na zakrętach!

Zacząłem nową powieść i czuję, że potrzebuję świeżych opinii od ludzi, najlepiej takich, którzy nie znają mnie "prywatnie". Szczerych, konkretnych wrażeń, uwag, rad, bluzgów. Gdyby ktoś miał ochotę rzucić na to okiem, byłbym niezmiernie dźwięczny.

Ciężko mi opisać stylistykę - książka będzie dosyć zwariowana, ale pierwszy rozdział jest mocno obyczajowy. Ma szesnaście stron trzynastką, z interlinią półtora. Wielgachne literki, eye-friendly. ;)

Ktoś chciałby?
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

2
Witaj,

Jako że czuję się winny przekręcenia Twojego nicka w tekście, w zadośćuczynieniu - idzie pw z mailem.

Pozdrawiam,

Godhand

P.S. Jakiego typu mają to być uwagi?
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

3
P.S. Jakiego typu mają to być uwagi?
Każdego. :) Co Ci opuszki na klawiaturę przyniosą. Głównie zależy mi na ogólnych wrażeniach, na tym, czy Ci się podoba i co Ci się podoba, czy Ci się nie podoba i co Ci się nie podoba, czy Ci się dobrze czyta, czy coś przykuło Twoją uwagę, czy coś przywołało wspomnienia czegoś... No, wszystko. :D Po prostu przeczytaj i daj znać, co o tym myślisz.

Wielkie dziękuję!

PS A z tym nickiem - luz, przywykłem. :D
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

6
Ja też chętnie rzucę okiem. Mail na PW
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

9
I ja! I ja! - krzyczał mały B.A., rozpychając się łokciami i podskakując nerwowo.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”