Latest post of the previous page:
Ja też dziś zabieram się za teorię spisków :-) Motyw raczej biorępospolity, ale postaram się o oryginalne ujęcie. Tak więc trzymam za nas obie kciuki :-) Powodzenia!
Ciekawy termin! To będzie coś o podróżach w czasie może?Magic pisze:1. Dokończyć opowiadanie na bitwę. Limit znaków 18 tys. (myślę, że aż tylu nie będę potrzebować). Termin: 30.02
Możesz być pewienB.A.Urbański pisze:Tutaj powalanie na kolana, tutaj odszczelanie głowy - widzę, że jakiś hardkor się w opku szykuje
Magic pisze:Uważam, że jest jednym z lepszych, jakie udało mi się w życiu napisać, więc jeśli nie wygra tej bitwy, to chyba poszukam sobie innego forum
ancepa, mogłam jeszcze zagrozić, że przestanę pisać, ale obawiam się, że was by to nie wzruszyło, a ja miałaby ogromne problemy, aby wcielić to w życie.ancepa pisze:Ej, nie ma takich obietnic.
super, bardzo optymistycznie mnie to dzisiaj nastraja...ancepa pisze:A i ostrzegam, polish dobrze pisze
I jak, Magic, wiesz już? Ja zazwyczaj potrzebuję przynajmniej tygodnia odpoczynku od tekstu i dnia z potężnym przypływem wiary we własne możliwości, żeby przerobić tekst taki sobie na taki, że ho ho. Chociaż "ho ho" to chyba za dużo powiedziane...Magic pisze:Jak myślę o tej historii, to jestem zachwycona, jednak czytając to, co do tej pory napisałam, mam wątpliwości. Czegoś w tym tekście brakuje i sama nie wiem czego. No nic. Może to po prostu zmęczenie materiału i po dniu przerwy w pisaniu będę wiedziała o co chodzi.
To dobrze! :>Magic pisze:jestem z niego bardzo zadowolona.
Głowa do góry, Magic! Znasz jakiegoś pisarza, którego utwory podobają się absolutnie wszystkim?Magic pisze:Dzień ósmy.
A wszystko za sprawą pewnego pana z tego forum, który ma uczulenie na moje teksty. Nie lubi mojego stylu, moich metafor i schematyczności, której często specjalnie używam. Sama nie wiem, dlaczego tak bardzo przejmuję się jego zdaniem.