kamylka

1
Cześć wszystkim!
Zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale nieładnie być cichym podglądaczem. W związku z tym przełamałam się i postanowiłam przedstawić.

Jestem tu, bo piszę. Jak wszyscy na tym forum. Studiuję kierunek wymagający poświęcenia, więc czasu na pisanie mam niewiele, ale staram się.
Uwielbiam czytać, robię zdjęcia i kolczyki z sutaszu w wolnym czasie. Zajmuję się tarotem.
Biegam, zmuszając mamę przy okazji :)
Rocznik 90.
Tyle o mnie.

Pozdrawiam serdecznie:)

2
Witaj! Cieszę się, że wyszłaś z ukrycia. :) Będziemy mieć możliwość przeczytania jakiegoś twojego tekstu?
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

3
Miło, że odpowiedziałaś na moje przywitanie. ;)

Nie wiem, czy wrzucę jakieś opowiadania, ponieważ nigdy żadnego nie napisałam. Choć nie wykluczam, że spróbuję. Odkąd zapragnęłam pisać, piszę powieści (raz w trzeciej klasie podstawówki miałam epizod z bajkami o owieczkach).

Jeśli ukończę i dopieszczę to, co tworzę aktualnie, pewnie poczęstuję fragmentami lub ogłoszę poszukiwania osób do oceny tekstu w odpowiednim dziale. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”