Dzień dobry!;)
Mam na imię Oliwia zaś na forum ukrywam się pod ksywką Kleo. Urodziłam się i mieszkam w mieście łódź.
Hmm... Jestem osobą szczerą (czasami aż za bardzo, ale staram się z tym walczyć), śmiałą, nie boję się nowych wyzwań.
Może coś z mojego wyglądu?
Szatynka. Oczy koloru zielonego. Czasami noszę okulary (czytanie książek, siedzenie przy komputerze)... Figura nie aż taka straszna (ale budowy ciała nie da się zmienić;/). Miseczkę stanika i obwód w biodrach, można pominąć, bo po co to komu? [chociaż tego drugiego nie znam (:]
Pasja?
Taniec i pisanie. I to, i to robię tylko dla siebie. Wiem, że w żadnej z tych dziedzin nie jestem najlepsza, ale jak się mówi trening czyni mistrza.
Tańczę dopiero od dwóch lat... Hip Hop i Disco Dance Freestyle, oczywiście w połączeniu z akrobatyką(:. Od jakiegoś czasu ciągnie mnie do tańców latynoamrykańskich i (uwaga!) baletu.
Co do pisania...
Jestem amatorką tego fachu (tańca zresztą też, ale to już inna historia). Jednak robi się to co lubi, nieprawdaż?
Widzę, że zaraz popadam w monotonię, a zapewne wy już zasypiacie przed monitorami.
Dziękuję za uwagę.
Kleo:)
PS - Jakby czegoś brakowało (choć moja osoba nie należy do zbyt ciekawych) proszę napisać postaram się to uzupełnić.
7
Do ironii się przyzwyczaj Kleo. Często do nas wpada.
I szkoda, że nie podałaś wymiarów... Może zapoczątkowałabyś nową, świecką tradycję na Forum..? :>
I szkoda, że nie podałaś wymiarów... Może zapoczątkowałabyś nową, świecką tradycję na Forum..? :>
9
"Urocza, puszysta rybka szuka zmotoryzowanego katolika. 57/146/121"
Najsssss.

A za taką tradycją to i ja mogę obstać.
Hip Hop i Disco Dance Freestyle
Szczęście, że już wieki temu zerwałem z bardzo brzydkim zwyczajem oceniania ludzi po muzyce jakiej słuchają.

Poza tym to standardowe joł, i cześć, i siemka, i pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"