406

Latest post of the previous page:

Wow, gratuluję Kamiko, Dziku i Krugerze ;]
Kamiko, co to za wydawnictwo?

407
Gratulacje, Kruger!

Dziękuję, kochani :> Teraz trzeba się jakoś przygotować na stykanie się ze sprzecznymi opiniami (jak powiedział ks. Twardowski - jednemu się moje wiersze podobają, drugiemu się nie podobają, i obaj mają rację).

Nemesis, Gruner + Jahr Polska - możesz ich znać z książek National Geographic.
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

409
uniwers, gratki i czekamy!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

411
Gratulacje!
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

413
To ja się pochwalę, że doczekałam się 5. recenzji :D

Linki na moim blogu (patrz-podpis).

414
Kamiko pisze:To ja się pochwalę, że doczekałam się 5. recenzji :D
A ja wciąż nie przeczytałam.
Obiecuję poprawę. W następnym miesiącu ;)

Oczywiście gratuluję. Wszystkim :)

415
Anowi, właśnie przypadkowo natknęłam się na konkurs: http://ksiazka.studentnews.pl/s/187/556 ... ONKURS.htm ;)

A wiesz, że jak wyrwiesz z Merlina 2 książki mojego wydawcy, to dostaniesz - uwaga, uwaga - czapkę łosia? XD

416
Kamiko pisze:Anowi, właśnie przypadkowo natknęłam się na konkurs: http://ksiazka.studentnews.pl/s/187/556 ... ONKURS.htm ;)

A wiesz, że jak wyrwiesz z Merlina 2 książki mojego wydawcy, to dostaniesz - uwaga, uwaga - czapkę łosia? XD
:) Już mam książkę. Nie mam czasu, by przeczytać. Tak, wiem, wstyd.
Choć ta czapka brzmi bardzo kusząco :P

418
Lubię Bydgoszcz. Jest tam muzeum brudu.

419
Kamiko, gratuluję fioletowego nicku :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

420
Dziękuję, Magic! :D

[ Dodano: Pią 22 Lut, 2013 ]
Właśnie zobaczyłam swoją książkę w tym oto plebiscycie: http://www.ksiazkanawiosne.pl/

To miła niespodzianka :)

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”