W każdym razie miałem się tutaj przedstawić, a nie znęcać się nad sobą(na to przecież przyjdzie jeszcze czas, a w znęcaniu się możliwe iż pomoże mi zacne(nie, nie, ja wcale się nie przymilam

Mam na imię Tomek i tak się złożyło że w tym roku skończyłem 20 lat(Szaleństwo!). Jak zawsze wychodzi na to że nie potrafię się przedstawić. Wynika to chyba trochę z tego że jestem zwolennikiem teorii "przedstawienie się przedstawieniem, a to jakim się jest człowiekiem i tak wyjdzie w praniu". Widać moje przekonania uwzięły się aby utrudniać mi życie

Jako że wylałem już dużą miarkę wody, dobrze byłoby dać chociaż parę konkretów. Taaak.
Moje zainteresowania to w głównej mierze szeroko pojęta sztuka, mam "zacięcie" do poszukiwania nowych (dla mnie oczywiście

Poza tym orient i psychologia. I coś wydaje mi się że nie jestem jakimś oryginałem. Aczkolwiek postaram się aby trochę się wyróżnić (już czuję ten gruby gęsty nastrój grozy..)
Coś wydaje mi się że zapomniałem o ważnej części tego posta. Czyli czegoś o tytule: "po co w ogóle się tutaj znalazłem?" Powiedzmy że od jakiegoś czasu szukam miejsca gdzie zostanę porządnie, obiektywnie (choć i każdy subiektywizm jest dobry) skrytykowany. Tak bardzo tego pragnę że aż zarejestrowałem się tutaj. I mam nadzieję że się nie zawiodę

No może skończę już zanudzać.. Mam nadzieję że mój pobyt tutaj coś tutaj wniesie. I że to "coś" będzie choć trochę miłe.
Pozdrawiam,
NM