17
Wygląda na to, że najbliższe pół roku będę miał co czytać. Romek, wymieniałeś klasyków, których jeszcze nie zdążyłem dorwać. Prawdopodobnie nadrobię niedługo. Wszyscy pozostali - jestem bardzo wdzięczny, zgłoszę się jak tylko skończę z tym :)

19
Zdarzyło mi się tego doświadczyć :) Niezłą metodą jest szukanie laureatów i nominowanych do różnych nagród, na przykład polskiej nagrody imienia Janusza Zajdla. Znalazłem tak sporo naprawdę fajnych książek.

20
psorek pisze:Niezłą metodą jest szukanie laureatów i nominowanych do różnych nagród, na przykład polskiej nagrody imienia Janusza Zajdla. Znalazłem tak sporo naprawdę fajnych książek.
Leżą zaraz obok także wielkich gniotów :)
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:

21
Niezłą metodą jest szukanie laureatów i nominowanych do różnych nagród, na przykład polskiej nagrody imienia Janusza Zajdla. Znalazłem tak sporo naprawdę fajnych książek.
Absolutnie niewymierne kryterium.

Pozdrawiam,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

23
Kryterium dające szansę większą od statystycznej przy losowym wyborze książek. Lepsze to niż nic, a kwiatki... Zdarzają się wszędzie.

24
Kryterium dające szansę większą od statystycznej przy losowym wyborze książek.
Są setki rankingów. Wychodzi na to samo.

Pozdrawiam,

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

26
Hej,

Z tym że akurat Zajdel jest nagrodą mocno dyskusyjną i zaskakującą nawet najbardziej doświadczonych czytelników.

Pozdrawiam,

G.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Czytelnia”