2
A co się stało tej pani w nogę, ze taka jak atrapa? ;)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

3
Dedukcja, drogi Watsonie, dedukcja!
Oczywistym jest, że pani ma implant.
Teraz postarajmy się pomyśleć, dlaczego i jakie ma to skutki?
Pani ma skrzydła, więc można wnioskować, że lata. Po opadającej na twarz grzywce można wnioskować, że również podczas lotu może się tak dziać. Zapewne pani latała zbyt nisko lub podchodziła do lądowania, grzywka ograniczyła widoczność i jakieś drzewo ścięło jej nogę.
Ponieważ wcześniej często latała przy szpitalnych oknach i głośno trajkotała, przeszkadzając pracownikom służby zdrowia, lekarze wykonali jej implant, który okazał się zbyt długi w stosunku do zdrowej nogi. Skutkiem tego było pojawienie się zmian zwyrodnieniowych.
Z powodu tych wszystkich nieszczęść wpadła w depresję i trzyma teraz miecz za głownię, zamiast za rękojeść. Całkiem prawdopodobne, że będzie chciała popełnić samobójstwo.
Ot i cała tajemnica ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

5
Luka w pamięci, nie przesądzam, jakie drzewo, bo później będzie, że jeden gatunek z góry uważam za zły i wyjdzie, że jestem rasistą (gatunkistą?).
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

7
Dzięki, bo już mi się zbrzydło zaglądać na stronę. :)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

9
Jareczku, ta cycata piękność tuż obok ciebie... :)

11
a moje posiniało jak zobaczyłem, że nie będzie epuba :( macie jakieś problemy techniczne? Są programy które robią konwersję prawie automatycznie, czyżby qfanta nie akceptowały? ;)

[ Dodano: Pią 01 Mar, 2013 ]
Tak sobie myślę - nie ma możliwości udostępnienia qfanta w formie http, jak esensja? To format łatwo tranformowalny na epub i dużo przyjemniejszy do czytania.
Wybacz upierdliwość, ale nie jestem w stanie czytać takiej ilości tekstu na ekranie, nawet co dłuższe opowiadania wery zrzucam na czytnik.
http://ryszardrychlicki.art.pl

12
Podoba mi się ten czerwony kolor. Mam bardzo ładną ilustrację i nie mogę się doczekać aż pokażę Spająkowi dedykację ^^. Ale dzisiaj to chyba i tak nie będzie najlepsza wiadomość, jaką mu przekażę ;].

[ Dodano: Pią 01 Mar, 2013 ]
XD Ja przepraszam bardzo, ale kto mi tak rozciągnął zdjęcie? Teraz jestem jeszcze cieńsza xdxd

14
Które teksty są napisane przez forumowiczów? Chętnie poczytam je najpierw.

15
"Semiramida"
Tylko radziłabym zaczekać aż Redakcja podmieni tekst, jak to mi w osobie Naczelnego obiecała, bo w obecnym stanie nie da się czytać.
Nikt nie kupi powieści urban fantasy, żeby w środku znaleźć polskie kino moralnego niepokoju.
by Bel
ODPOWIEDZ

Wróć do „QFANT - magazyn fantastyczno-kryminalny”