) wysłałam maila z zapytaniem, czy mój projekt został odrzucony, czy po prostu wciąż stoi w kolejce. Z wiadomości zwrotnej dowiedziałam się, że ze względu na napięty grafik wydawniczy Fabryka wstrzymała czytanie nadesłanych tekstów; stan ten podobno może przeciągnąć się nawet do połowy 2013 roku.
 ) wysłałam maila z zapytaniem, czy mój projekt został odrzucony, czy po prostu wciąż stoi w kolejce. Z wiadomości zwrotnej dowiedziałam się, że ze względu na napięty grafik wydawniczy Fabryka wstrzymała czytanie nadesłanych tekstów; stan ten podobno może przeciągnąć się nawet do połowy 2013 roku.Mam pytanie do osób bezpośrednio związanych z Fabryką, jak pan Pilipiuk: czy wiadomo coś komuś w tej sprawie? Chciałabym po prostu wiedzieć, na czym stoję, oraz czy FS zamierza wznowić debiuty (jak nie w tym roku, to kolejnym).
Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.
 Poprawiłam go i stwierdziłam, że jeśli jeszcze nie ruszono mojej propozycji, to czemu nie? Ponieważ jednak dosyłałam już do Fabryki miesiąc temu wersję ze słownikiem i mapą, to był trzeci raz ;D Starałam się napisać wiadomość z humorem i otrzymałam niemniej humorystyczną, ale pozytywną odpowiedź, odnośnie tego, że do trzech razy sztuka
 Poprawiłam go i stwierdziłam, że jeśli jeszcze nie ruszono mojej propozycji, to czemu nie? Ponieważ jednak dosyłałam już do Fabryki miesiąc temu wersję ze słownikiem i mapą, to był trzeci raz ;D Starałam się napisać wiadomość z humorem i otrzymałam niemniej humorystyczną, ale pozytywną odpowiedź, odnośnie tego, że do trzech razy sztuka  )...
 )...