23
autor: dorapa
Pisarz
Thana: Dorapa, no! Ja dzisiaj o czwartej rano wstałam, ledwo na oczy patrzę, a Ty takie trudne pytania zadajesz! Czy bitewny szał może dać szczęście? Toż rozprawę o tym można napisać! Albo epos!
x e [Dzisiaj 21:08] Natasza: bo... to jak ospa wietrzna
x e [Dzisiaj 21:09] Godhand: Dzięĸi Wam wszystkim!
x e [Dzisiaj 21:10] Godhand: oj
x e [Dzisiaj 21:10] Godhand: dzięki znaczy
x e [Dzisiaj 21:11] Thug: da, jeśli się wygra
x e [Dzisiaj 21:14] Mearqur: Dla mnie radość przynosi pojedynek sam w sobie, a jak się wygra, to w ogóle ubaw po pachy
x e [Dzisiaj 21:15] Godhand: Daje także jeśli się przegra, a przeciwnik strzeli bramkę z przewrotki jak Caroll mnie, lub z przewrotki z saltem jak Thana smtk69
x e [Dzisiaj 21:18] Thug: Tak wiec nie trzeba było rozprawki, by odpowiedzieć na pytanie postawione przez dorape
x e [Dzisiaj 21:18] Thana: Ja wciąż mam punktowstręt. Nie chcę tekstów oceniać, chcę je sobie poprzeżywać w spokoju.
x e [Dzisiaj 21:19] Godhand: Thana: ok tylko wtedy projekt traci założenie turniejowe, może ankieta z głosowaniem? bez ocen jako takich?
x e [Dzisiaj 21:19] Thana: Thug, no i jaka jest ta odpowiedź?
x e [Dzisiaj 21:20] ancepa: A może wszystkie w jednym temacie, a drugi temat : typowanie wygranego, jeden tekst. I typować mogą wszyscy, nie tylko Ci którzy coś napisali. I glosowanie jawne. o!
x e [Dzisiaj 21:20] Thana: Ankieta może być. Głosowanie na tekst, który zrobił nam najwięcej dobra. Fajnie.
x e [Dzisiaj 21:21] Godhand: ancepa: mnie pasuje
x e [Dzisiaj 21:21] Natasza: Ankieta z głosowaniem. Np. wstawiamy I częsć - i czytelnicy glosuje czy chcą czytać dalej
x e [Dzisiaj 21:21] Natasza: potem pojedynek.
x e [Dzisiaj 21:21] Godhand: Thana: mój pomysł też mi pasuje
x e [Dzisiaj 21:22] Thug: Odpowiedż jest Tak, może
x e [Dzisiaj 21:22] Godhand: O cholera, Nataszy też mi pasuje
x e [Dzisiaj 21:22] ancepa: Wymyslamy na razie. Do tematu, bo Sb zniknie. Końcowe zasady zatwierdza dorapa, bo to jej pomysl!
x e [Dzisiaj 21:22] Natasza: znaczy jak wyżej - tekstów
x e [Dzisiaj 21:22] Godhand: To jest good idea, ankieta który tekst chcesz czytać dalej - finałowa czwórka w parach pojedynek
x e [Dzisiaj 21:23] Godhand: wybieranie zwycięzców z final four też ankietowo
x e [Dzisiaj 21:23] Godhand: pary losowane
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf