Zagościłem tu parę dni temu i od pierwszych przeczytanych postów tak mi się spodobało, że szybciutko popędziłem się zarejestrować. Wszystko się zdarzyć może, jeszcze by mi ktoś tutaj zajął nicka i co bym wtedy zrobił?

Względem nicka - trochę on dziwny, ale nie dziwota. Jest to nazwisko wymyślonej na potrzeby gry w RPG postaci, które to przejąłem, bo na wielu stronkach moje poprzednie pseuda były już w użyciu. Półśrodki w stylu Nick123 mnie nie satysfakcjonują. Jak się okazało Nupperlich jest tylko jeden, co potwierdziły Guugle. I tak jakoś zostało.

Wracając do szerszej autoprezentacji - imię moje Maciej (wolę Maciek), mieszkam w wioseczce święta Katarzyna (wdzięczna nazwa, ja wiem ;]), ciut na południe od Wrocławia. Co by tu jeszcze...

Co do twórczości: można śmiało powiedzieć, że jestem niespełnionym amatorem-pisarzyną. W życiu skończyłem jedno opowiadanie, chociaż pomysłów było tyle, że zliczyć nie sposób.
Mam nadzieję, że bytowanie na tym forum będzie moim remedium i skłoni do pisania.

Nawiązując do innych powitań: numer mojego buta waha się między 44 a 45, nie gram na gitarze ani innym instrumencie, za swetrami nie przepadam.