Latest post of the previous page:
hmm bo jak schodzisz do niższego poziomu, to spadasz w hierarchiii ja się nie dowiem, ile ma skrzydełek....
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Ano tak. Każdy obserwuje to, co lubi.B.A.Urbański pisze:Obserwujecie nas? Zboczeńce!skąd was obserwujemy
FajnieFallen_Angel pisze:W niedalekiej przyszłości planuję podjąć studia na kierunku, który mnie naprawdę interesuje, a mianowicie psychologia.
Eee? Jest jeszcze druga strona medalu i krawędź. Nie można ich nie doceniać.Fallen_Angel pisze:To dobra metoda, ale ma jedną wadę. Nie zajrzysz człowiekowi w duszę, a to potrafią tylko oczy aniołaB.A.Urbański pisze:Fajnie
Chociaż ja wolę stary i sprawdzony sposób spoglądania w ludzkie wnętrze, czyli wziernikowanie
To pseudonim artystyczny?Fallen_Angel pisze:Jestem Miranda, w skrócie Mira
Mając za sobą ćwierćwiecze wiosen dopiero zaczynasz pisać? Przygotuj się, że czeka Cię od kilku do kilkunastu lat doskonalenia warsztatu. Jeśli nie wierzysz, zajrzyj do porad i samej biografii Andrzeja Pilipiuka, rozsianych w różnych postach na forum.Do perfekcji dochodzi się latami, a ja dopiero zaczynam
Śmiem wątpić. Szaleństwo ma swój pryzmat, własne prawa. Jakoś nie wyczułem go w tobie.Fallen_Angel pisze:A może już zgubiłam i wcale nie mam zamiaru wracać?Thug pisze:Jedno nierozważne spojrzenie i zgubisz drogę powrotną.
Thug pisze:szaleństwo jest zaraźliwe, a mrok kuszący. Jedno nierozważne spojrzenie i zgubisz drogę powrotną.
Fallen_Angel pisze:A może już zgubiłam i wcale nie mam zamiaru wracać?
Thug pisze: Szaleństwo ma swój pryzmat, własne prawa.
(!!!)Thug pisze:Jakoś nie wyczułem go w tobie.
Thug pisze:I w mroku też nie toniesz
Proszę państwa, po złożeniu tych wspaniałych cytatów w całość, otrzymujemy wiersz, który niniejszym wygrywa II Konkurs Poetycki o laur wójta gminy Mąchocice:Thug pisze:rozrusł
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”