Witam!

1
Witam!

Mam lat 17 i interesuje sie fantasy we wszystkich odmianach. Do tego zainteresowania typowo humanistyczne: filatelistyka, numizmtyka, rysunek.

Uwielbiam anime i mange. Anigielski plynny, niemiecki i rosyjski poziom podstawowy co mi jako-tako pozwala na czytanie utworuw pisarzy nieznanych w naszym kraju :wink: . Od paru tez lat namietnie gram w mmorpg "Tibia"

To tyle o mnie.

P.S. Jestem w Niemczech i nie mam tu polskich znakuw wiec z gury za to przepraszam. Jak tylko wruce do kraju to obiecuje poprawe.

3
a pf!

przebywanie na obczyźnie Cię nie usprawiedliwia! polskie znaki, niepolskie znaki.

ale precz z 'znakuw', 'gury', 'wruce', 'utworuw'. brrrr. przecież wiemy, o jakie słowa chodzi.. a pf, a pf, a pf!

i dobry wieczór.

4
Ojej, nie prychaj tak, kochana XD

Ale rzeczywiście, lepiej, żebyś już pisał "o" zamiast "ó", wszyscy będą wiedzieć o jaki wyraz chodzi. "U" zamiast "ó" wygląda naprawdę kiepsko.

Poza tym tradycyjnie

heloł.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
<mówi genom rodziców polonistów "NIE!", mówi genom...>

Cześć.

<gratuluje genom, że się nie wyrwały do krytykowania, gratuluje genom...>
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”