16

Latest post of the previous page:

Trochę zaskoczenie, bo jestem na liście. Dziwne. Obawiam się o poziom antologii, bo nie uważam swojego opowiadania za jakieś wielkie dzieło, ale oby to nieuzasadniona skromność przeze mnie przejawiała :D.

Ktoś jeszcze się przyzna?
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

17
Jesteś wielki Wizimirze! Gratuluję.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

19
dorapo, ja ledwo tylko odrosłem od ziemi. W sensie literackim przynajmniej ;). Więc nie pisz takich rzeczy! Ale dziękuję Tobie, jak i Nataszy.
I nie gratulujcie więcej; pogratulujecie, jak ten zbiorek się ukaże. Ja nie uwierzę, póki nie zobaczę :).

20
Sam fakt znalezienia się na takiej liście jest wielką sprawą. A jak motywuje! :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

23
Gratulacje! Zdradzisz o czym jest twoja teoria spisków? :)

Antologia ma wyjść 13.09. Do tej pory organizatorzy konkursu byli nadzwyczaj punktualni, więc można mieć nadzieję, że dalej też tak będzie.
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

24
"Ziarno niepewności" to mój tekst (mam profesjonalny język, hihi :P). Jest o pewnym zamordowanym prezydencie (zgadnijcie którym), Watykanie, masonach i tym podobnych milusińskich. Zgodnie z opisem - spisek jest klasyczny, ale mam nadzieję, że ciekawy.

I zgadzam się z Magic, konkurs zorganizowany wzorowo, terminy dotrzymane co do dnia. Dlatego liczę, że z antologią też się uda. Pewnie nie będzie to bestseller, ale miło byłoby postawić taką książkę na półce. Będę dawał znać i raz jeszcze dziękuję za zainteresowanie;).

25
Gratuluję, Wizimirze. A miałeś odpuścić konkursy i brać się za książkę? (Chociaż ja tego nie uważałam za najlepszy pomysł).

26
To Avenger kazał mi napisać książkę do końca roku. Ale po pierwsze on był pijany, a po drugie to było w październiku 2012, więc nie ma tematu ;).

Poważnie mówiąc: za słaby jeszcze jestem i nie mam czasu. A konkursy są fajne. Pozwalają zdobyć doświadczenie, nauczyć się czegoś nowego i dają szansę na coś w rodzaju debiutu. Na książkę przyjdzie czas jak nauczę się panować nad językiem w zadowalającym stopniu. Czyli - mam nadzieję, że taki czas przyjdzie :P.
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

27
Jeszcze musisz wziąć udział w kolejnych Horyzontach, żebyśmy się znowu napili razem ;p. Pamiętam, że to Avenger powiedział. Oby on też tam był. Ja też się postaram. Jako finalista lub osoba towarzysząca ;p.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”