Cześć

1
Cześć. Na imię mi Damian, mam 13 lat. Interesuję się grafiką komputerową i zjawiskami paranormalnymi - z tym pierwszym wiążę moją przyszłość. Uwielbiam słuchać muzyki, grać na komputerze, czytać książki i oglądać filmy. Nic nadzwyczajnego.
Moim ulubionym filmem jest "Naznaczony" - po obejrzeniu go samemu o 2:00 bałem się wyjść do łazienki. Stale słucham dwóch zespołów - "Imagine Dragons" oraz "Linkin Park". Z książek (z filmami jest to samo) nie potrafię wymienić ulubionej, bo czytam ich od groma i wiele mi się podoba. Na chwilę obecną komiks czytam tylko jeden - "The Walking Dead" (serial też oglądam). Mam obsesję na punkcie zombi.

No i to chyba tyle - jak coś mi się przypomni to napiszę.

2
Cześć, Salvatore!
Fajny nick. To od Boba?
Salvatore pisze:bałem się wyjść do łazienki
I jak to się skończyło? ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

5
Chłopcy! Tak przy damach?!

Witaj, Salvatore :) Mam nadzieję, że już się nie boisz, a jeśli jeszcze Ci nie przeszło, podaj adres. Będę omijać szerokim łukiem ;)

6
olla pisze: Chłopcy! Tak przy damach?!
I teraz jest na mnie :(
A ja tylko zapytałem. Tak to właśnie jest, że człowiek obrywa za zwykłą ciekawość świata ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

7
B.A.Urbański pisze: A ja tylko zapytałem. Tak to właśnie jest, że człowiek obrywa za zwykłą ciekawość świata ;)
B.A., dobrze wiesz, że to było kłopotliwe pytanie! Kłopotliwe i prowokacyjne! ;)

8
olla pisze:B.A., dobrze wiesz, że to było kłopotliwe pytanie! Kłopotliwe i prowokacyjne! ;)
A gdzieżby tam :P
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”