91

Latest post of the previous page:

Na to by wyglądało, że do 23:59.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

92
Avenger, planujesz coś napisać na Dorapokonkurs? :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

95
Dziabnij, to może coś dziabniesz. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

96
Się porobiło! Tekst mi się niekontrolowanie rozwinął i już wiem, że go nie zmieszczę ani w terminie, ani w limicie znaków. Będzie z tego coś dłuższego. Ale u mnie to taka rzadkość, żeby mi tekst nieoczekiwanie popłynął, że nawet się cieszę! Pierwsze dobro, Dorapo, zostało zatem uczynione. Teraz zobaczymy, czy uda mi się dodatkowo wymyślić w ciągu dwóch dni całkiem nowego szorta z Dobrem. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.

97
O kur...
Ja się w szorcie PRAWIE zmieściłam. Zrezygnowałam z filozoficznego motania!

Drugie DOBRO?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

98
I proszę, jak to dobro się rozrosło!

Pisz szorcika!

99
Doszło kolejne opowiadanko! Dziękuję autorce. :D

100
A mężczyźni jacyś biorą udział w tym konkursie w ogóle? Czy on się raczej na feministyczny zapowiada?

102
Kolejne opowiadanko przyfrunęło. :D

104
Widziałem, że pojawiło się pytanie w innym temacie czy osoby będące pod kwarantanną mogą wziąć udział w tym konkursie. Więc jest pytanie... jak to jest ?
Teraz już wiem. Teraz już wiem, że nie wiem.

105
Uważam, że mogą, ale lepiej zapytać władze: Władzo, czy mogą w konkursie brać udział nowi użytkownicy pozostający w okresie ochronnym?

Wróć do „Walki mocy 2013”