Latest post of the previous page:
I raport z postępów to: 5 tys znaków dopisanych nowej sceny opko nr 1 plus poprawki na 7 stronach.123
Dzięki! WyślęPilif pisze:Tak trzymać Caroll!
Jak skończysz, prześlij czwóreczkę

Jedynka po przebudowie i poprawkach. Do ewentualnego wygładzenia stylistycznego później, jak się odleży.
Zabieram się za pisanie brakującego opowiadania.
125
Wygładziłam opowiadanie nr 1, myślę, że remont mu bardzo posłużył. Wreszcie mam poczucie, że może zachęcić kogoś do dalszego czytania!
W ramach walki z okropnymi lukami w fabule i niedomówieniami, przystępuję do pisania kolejnego opowiadania, które będzie drugie w kolejności.
Dodatkowo, zdążyłam z miniaturką na dorapokonkurs, na ostatnią chwilę
Wiosno, ładuj mi baterie, żeby dalej tez było tak dobrze!
W ramach walki z okropnymi lukami w fabule i niedomówieniami, przystępuję do pisania kolejnego opowiadania, które będzie drugie w kolejności.
Dodatkowo, zdążyłam z miniaturką na dorapokonkurs, na ostatnią chwilę

Wiosno, ładuj mi baterie, żeby dalej tez było tak dobrze!
126
I... niestety porozjeżdżało się. Do końca czerwca niestety nie ma co liczyć na wolną chwilę na pisanie, więc do tego czasu raczej nic się tu nie będzie działo. Ale wrócę w wakacje.
130
Caroll, a nam coś przyślesz kiedyś krótkiego do Esensji? Krótkiego w sensie, że nie powieść
, opowiadanie może być długie.

131
Mam pomysł na fajne opowiadanie, ale oczywiście jest ono w kolejce fajnych opowiadań do ukończenia :( W wakacje naprawdę liczę na chwilę czasu na pisanie 
Dzięki za wsparcie:)

Dzięki za wsparcie:)