Do wszystkich forumowiczów

1
Drodzy i Szanowni Państwo,

Nazywam się Paweł Rejdak i jestem młodym prozaikiem piszącym szeroko rozumianą fantastykę. Cześć z Państwa może mnie kojarzyć z prasy tematycznej, swoje opowiadania publikowałem jakiś czas temu na łamach dwumiesięcznika Qfant, a także Nowej Fantastyki.
W ubiegłych latach zostałem laureatem kilku, ogólnopolskich nagród literackich m.in. Nagrody Specjalnej Ministra Kultury, Świętokrzyskiej Nagrody Kultury, Nagrody Specjalnej Minister Beaty Oczkowicz i Literackiej Nagrody Prezydenta Kielc.
Od roku 2010 należę do Związku Literatów Polskich.

Do chwili obecnej wydałem trzy książki, a w niedługim czasie planuję wydanie kolejnej pozycji. Jeśli chodzi o moją skromną osobę, to jestem autorem stosunkowo mało znanym. Może nawet zupełnie, dla części z Państwa nieznanym.
Publikuję w niewielkich, paro-tysięcznych nakładach i mam pewną grupkę stałych czytelników. Jednak nie ukrywam, że chciałbym aby było ich znacznie więcej. Dlatego zdecydowałem się na specyficzny krok – opublikować wszystkie swoje książki w formacie ebooków i udostępnić je dla Państwa całkowicie za darmo.

W tym działaniu pro-kulturalnym pomaga mi platforma RW2010, Robert Szmidt i jego FantastykaPolska.pl, a także serwis Wydaje.pl, którym to bardzo serdecznie dziękuję za ofiarowaną pomoc i wsparcie.
Zapraszam serdecznie wszystkich Państwa do tego, abyście zechcieli zapoznać się z moją twórczością.

Od dziś udostępniam jedną pozycję – horror/kryminał pt ”Pasja”, a w niedługim czasie planuję konwersję pozostałych tytułów. Moje książki znajdziecie Państwo tutaj:

Pasja na wydaje.pl
Pasja na RW 2010

Serdecznie pozdrawiam całe forum,
www.darkaraghel.com

3
Jakie wydawnictwo opublikowało te książki? Bo po okładkach, ani w opisie nie widać.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

4
Witamy!
Zamierza pan zostać z nami na dłużej i dzielić się doświadczeniem, czy pańska wizyta na Weryfikatorium ma tylko służyć reklamie?

[ Dodano: Czw 25 Kwi, 2013 ]
Navajero pisze:Jakie wydawnictwo opublikowało te książki? Bo po okładkach, ani w opisie nie widać.
Wydawnictwo DARK. Strony internetowej nie znalazłam...
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

5
Aaaa... Znaczy samizdat.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

7
Nasi na Marsie! A jak długo polecą na Marsa? Pytam, bo jestem ciekawa, czy dożyję lądowania. Czy będę mogła powiedzieć wnukom lub prawnukom - "A wasza babcia..."
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

8
Oj tam, nie jest ważne, czy wylądują - skoro to ma być reality show, to ważniejsze jest, czy będą uprawiali seks w stanie nieważkości :P
(no i pomysł na kolejne opko!)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

9
Mówisz, że chodzi o seks w stanie nieważkości...
Ludzkość schodzi na psy! Już zwykłe zabawy w podgrupach się znudziły i wymyślają.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

10
@Magic - Najprawdopodobniej zostanę z Pańśtwem chwilkę dłużej ;)

@Dorapa - Zobaczymy czy się uda, póki co jestem w Top 10 ;)

@BA Urbański - Naaah, proszę mi wierzyć, sex jest mocno przereklamowany, nawet ten w stanie nieważkości ;)

Pozdrawiam Państwa,
www.darkaraghel.com

11
Ej! Dorapa! Nie obrażaj psów!

Słyszałem o zabawach grupowych, ale zabawy w podgrupach? Czyżby coś mnie ominęło? Rozwiniesz? ;)

Edit:
DarkAraghel, to fajnie, że zostaniesz :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

12
B.A. - w podgrupach to TY i Tap Madl, a ty zaraz o całym programie albo telenoweli.

13
E, to nie chcę. Jestem konserwatystą, więc zostanę przy starym, dobrym bdsm ;)
B.A. = Bad Attitude

14
B.A.Urbański pisze:seks w stanie nieważkości
Ja się kiedyś zastanawiałem, co oni z nimi zrobią: wysterylizują? :P Bo przecież nie ma stuprocentowo pewnych metod antykoncepcji, a spece z NASA nie pozwolą sobie na ryzyko astronautki w ciąży ani aborcji na orbicie. :p W ogóle ciekawy temat.
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

15
Seprioth, nie strasz przyszłych marsjan.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”