Latest post of the previous page:
Nie mamy ich zanadto?Leszek Pipka pisze:Takich krajowi trzeba - pracowitych i wytrwałych

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Nie mamy ich zanadto?Leszek Pipka pisze:Takich krajowi trzeba - pracowitych i wytrwałych
No słuchaj, jakbyś napisał podręcznik kreatywnego pisania, czy "10 rad od Pilipiuka"...Andrzej Pilipiuk pisze:Po dogłębnej analizie:
CHRZAŃMY LITERATURĘ - PISZMY PODRĘCZNIKI!!!
no dobra - żartowałem.
pozwoliłam sobie kiedyś napisać humoreskę "Łysy dzbanek, czyli Poradnik literacki z tragicznym zakończeniem". Może wydobędzie się z szuflady. Miałam dać na JSM, ale...Andrzej Pilipiuk pisze:CHRZAŃMY LITERATURĘ - PISZMY PODRĘCZNIKI!!!
Kod: Zaznacz cały
Był rozczochranym, łysym blondynem, niemyta zaczeska opadała mu na kark, kłębiąc się na kołnierzyku wczorajszej koszuli. Obecny stan jego włosów i koszuli był zupełnie nieistotny.
Natalia Szczepkowska pisze:
Ranking wydawnictw pod względem przychodów ze sprzedaży książek za 2012 rok
Obrazek
Copyright wirtualnywydawca.pl
Mały offtop: słowo stało się tekstem - oto "Łysy dzbanek"pozwoliłam sobie kiedyś napisać humoreskę "Łysy dzbanek, czyli Poradnik literacki z tragicznym zakończeniem"
hmm... ciężka sprawa.ancepa pisze:Już to widzę jako serię:
10 rad Pilipiuka - Tworzenie bohatera
Jestem pewna, że Andrzej na każdy temat mógłby napisać grube tomiszcze.
hmm... sam nie wiem.Ps. Kres nieźle na takim czymś wyszedł, poza tym to fajny pomysł.Wiele rzeczy rozrzuconych jest po kilku forach, ale o ile przyjemniej posiadać na półce?
To jest niezły pomysł. Naprawdę. Zwłaszcza, że, jak przypuszczam, zwróciłbyś uwagę na zupełnie inne rzeczy niż Kres. I mógłbyś to napisać w zupełnie innym stylu.Andrzej Pilipiuk pisze:hmm... sam nie wiem.