151

Latest post of the previous page:

Odpowiedź "Dzięki"

A co? Jako jedyny taką dostałem? Bo zaczynam się martwić
Nie martw się. To tylko potwierdza Twoją wyjątkowość ;)

Ja nic nie dostałem. Może Romek wpadnie tu przypadkiem i wyjaśni, czy potwierdzają wszystkim czy tylko wyrywkowo.
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

152
Wpadł nieprzypadkiem, uśmiechnął się i wyjaśnił, że nie ma pojęcia, czy organizatorzy potwierdzają, czy też nie :)
Ale uważa, że jeśli kogoś to już tak dręczy, iż nie może wytrzymać, to do rozładowania tego napięcia wiedzie prosta droga: należy napisać grzecznego maila do organizatorów. Bo uznaje, że czasem mail trafia do spamu, chociaż spamem nie jest :)
Mówcie mi Pegasus :)
Miłek z Czarnego Lasu http://tvsfa.com/index.php/milek-z-czarnego-lasu/ FB: https://www.facebook.com/romek.pawlak

155
Ja też dostałam podziękowanie i też dosyć szybko, ale wysłałam już jakieś trzy tygodnie temu. Podobno w konkursach najwięcej prac wpływa zawsze na ostatnią chwilę, wiec może organizatorzy potrzebują trochę czasu, by wszystkie potwierdzić :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

156
Ja napiszę do nich jutro. Dzisiaj już nie mam siły. Romku, mam nadzieję, że moje dwa maile nie wpadły do spamu :v
Bo lubię pisać.

157
no ja też poczekam, no i mam nadzieję że jak jestem w spamie to mnie ktoś stamtąd wyjmie :D
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

159
Jedno opowiadanie wysłałam wczoraj (nie dostałam potwierdzenia), a drugie właśnie próbuję skończyć. Chciałam je sobie odpuścić - w końcu nigdy nie udało mi się napisać niczego w dwa dni - ale uznałam, że skoro już mnie olśniło w tym metrze, to jednak powalczę do końca. :)
Nikt nie kupi powieści urban fantasy, żeby w środku znaleźć polskie kino moralnego niepokoju.
by Bel

160
Ze strony konkursu na FB:

"Maciej Wiesław Pitala 16. Mai 12:23
Przypominam, że już ostanie godziny! jak widzę po mailu wszyscy na ostatnią chwilę :) Co absolutnie było do przewidzenia. Tak czy siak można wysłać do dziś do 24 :) "
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

161
Dobra, potwierdzenie dostałem, można usiąść i wyluzować :D Cholera, strasznie fajnie byłoby to wygrać :O Kocham postapo <3 Tymczasem... Do zobaczenia :D Czas się pouczyć do sesji :P
Bo lubię pisać.

163
A ja się wyrobiłam z tym drugim i aż sama w to nie wierzę.
I co teraz będę pisać? :)
Nikt nie kupi powieści urban fantasy, żeby w środku znaleźć polskie kino moralnego niepokoju.
by Bel

165
Ja piszę na cztery kolejne konkursy :D po tym jak dostałam potwierdzenie, że moje opowiadanie doszło to mogę na luzie tworzyć kolejne :)
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

166
Z FB:

"Konkurs się zakończył. Zgłoszenie nie będą już przyjmowane. Do kilku dni podamy datę ogłoszenia konkursu i kilka innych ciekawych informacji. Co do ilości zgłoszeń to było ich ponad 100 czyli mniej więcej tyle ile się spodziewaliśmy. Jury idzie czytać a was proszę o cierpliwość. Zapraszam też na sam konwent niezależnie od wyników konkursu."

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”