1. Zielarz wchodzi na forum.

1
2. Przywitanie Zielarza.

Witam was.
Jestem Piotrek. Mam już prawie 18 lat i oczywiście lubię czytać ( ciekawe czy zdążylibyście mi jeszcze dzisiaj podpalić dom gdybym powiedział, że nie lubię). Interesuję się zielarstwem i różnymi roślinkami a w tym roku zasadziłem nawet dynie. Lubię czasem wyrwać sobie coś z ziemi i zjeść . W szkole tego nie robię bo mamy kafelki za to uczę się chemii bo bardzo ją lubię. Zacząłem pisać niedawno i to co niedługo gdzieś tu komuś przedstawię będzie moim pierwszym tekstem. Lubię klimaty post-apo, i mój tekst będzie właśnie czymś podobnym.

3
Dynia mnie zachwyciła. :)

Witaj.

Grimzon pisze:Zapoznaj się z regulaminem i baw się dobrze
:D cudne...
przyjmuję alternatywę: lektura regulaminu dostarcza powodów do śmiechu. ;)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

6
Witaj Zielarz!

Czy to znaczy, że możemy stawiać ci pytania dotyczące różnej zieleniny? :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

7
Cześć! :)
Zielarz pisze: Lubię czasem wyrwać sobie coś z ziemi i zjeść . W szkole tego nie robię bo mamy kafelki

A jeśli pod którymś kafelkiem coś smacznego po cichu kiełkuje? Nigdy nic nie wiadomo! Ja bym tej szkole tak łatwo nie odpuściła... ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

8
Witaj,

Beksiński w avatarze zmusił mnie do osobistego powitania.
Rozgość się.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Re: 1. Zielarz wchodzi na forum.

9
Zielarz pisze:2. Przywitanie Zielarza.

W szkole tego nie robię bo mamy kafelki za to uczę się chemii bo bardzo ją lubię.

Widzę, że w twojej osobie każdy sobie znajdzie coś dla siebie. Błyskotliwy humor.
JA też lubię bardzo chemię. Może to pochopny wniosek ale czuje się z tobą w jakiś sposób spokrewniony.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”