Jam Jest

1
Witam nazywam się Tomek (dla przyjaciół Timi) jestem z Rzeszowa, od dawna pisuję sobie, lecz dopiero teraz, gdy stuknęła trzydziestka pański łeb wpadł na pomysł ciekawej moim zdaniem serii o Baldurze ;) zapraszam do czytadła i dyskusji :)
Tomasz Marczak - Burzyciel Mitów

3
Zapoznałem się i głupie jest dla mnie to że dopiero po miesiącu mogę dodać pierwszy tekst... bardzo głupie. I zdania nie zmienię.

4
tamlin1125 pisze:Zapoznałem się i głupie jest dla mnie to że dopiero po miesiącu mogę dodać pierwszy tekst... bardzo głupie. I zdania nie zmienię.
Może być to dla ciebie głupie ale obowiązuje i należny tego przestrzegać.
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:

5
Oj tam oj tam :)
A później będziesz chciał autograf i nie da ci taki co mu 30dni kazałeś czekać i co hihi ;)

6
Tak już mamy, że lubimy poznawać nowych znajomych powoli, z dnia na dzień, a dopiero potem na głęboką wodę - czytać, co tam spod pióra wyszło.
A przyszły autor bestsellerów powinien nauczyć się cierpliwości. :D

Baw się dobrze.

ps. Autograf fajna rzecz, można na ścianie powiesić...
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

8
-Cellardoor- pisze:Tomek to moje ulubione męskie imię, dlatego musiałem się z tobą przywitać.
wiec,

Witaj
Równierz witam... mam nadzieję że zabawię tuutaj troszeczkę.. nie będe częstym gościem (czytaj, że 24h/dobę) lecz postaram się troszeczku tutaj posiedzieć... i może coś wrzucić swojego jak już minie kwarantanna ;D

[ Dodano: Nie 16 Cze, 2013 ]
Kwarantanna minęła więc i ja wracam :) poczitam sobie troszku do porannej kawy u was może dziś :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”