Książka obyczajowa w formie pamiętnika

1
Witam,

Posiadam utwór 40 stron jak na razie. Obyczajowa historia w formie pamiętnika.

Chciałabym prosić o ocenę osoby, które mają już na koncie wydanie drukiem, tak owszem, jestem wymagająca, bo jednak opinię pisarzy cenię bardziej, niż opinię przyszłych (niedoszłych) pisarzy itp.

Grimzon: A może najpierw ty coś wniesiesz na forum aby zaciekawić tych co już wydali?

Jeśli ktoś byłby chętny, z przyjemnością podzielę się utworem w oczekiwaniu na zajadłą krytykę i wytknięcie nawet najmniejszego błędu. Zniosę wszystko :)
Ostatnio zmieniony sob 18 maja 2013, 21:01 przez Kinga, łącznie zmieniany 1 raz.
"Z drugiej jednak strony, jeśli dopiero zaczynacie karierę pisarską, może warto usunąć izolację z przewodu od telewizora, okręcić go wokół haka, a potem wetknąć do gniazdka i zobaczyć co wybuchnie i jak daleko poleci." Steven King, Jak pisać. Pamiętnik rzemieślnika.

3
@Sepryot w takim razie proszę Cię o e-mail na PW. Zobaczymy, czy moja bezczelność to jedyne co mam do zaoferowania, czy też posiadam jeszcze jakieś inne przymioty.
"Z drugiej jednak strony, jeśli dopiero zaczynacie karierę pisarską, może warto usunąć izolację z przewodu od telewizora, okręcić go wokół haka, a potem wetknąć do gniazdka i zobaczyć co wybuchnie i jak daleko poleci." Steven King, Jak pisać. Pamiętnik rzemieślnika.

5
Nic nie wydał, ale pierwszy się zgłosił, to dałam mu fory :D

6
Erythrocebus pisze:Sepryot, a co Ty wydałeś?
Tysiąc pięćset złotych w tydzień jak poszedłem w tango w marcu, niedoścignionym wzorem Dimitrija K.
Nic nie wydał,
A skąd wiesz? ;)
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”