886

Latest post of the previous page:

Sep to zróbmy tak - jak do 27 nikt się nie zgłosi to ja stanę w szranki.
Termin wtedy na 3 czerwca, i 10k limit.
Ok?
Tylko nie do końca jestem pewien, czy jestem dla Ciebie odpowiednim przeciwnikiem.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

888
Każdy dłuższy mi odpowiada, dałem swoje minimum jeśli chodzi o termin.
Ekhm... Szczerze?
Myślę, że ktoś mocniejszy byłby bardziej odpowiedni.

Pozdrowienia,

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

890
Tak nasza bitwa się troszkę przesuwa, niestety z mojej winy. ;) I żeby nie było, że jestem taka okropna - Zoraj się zgodził na moją prośbę o lekkie przesunięcie.

Lady, Er - Wszystko jest do dogadania , terminy też, więc jak chcecie datę uaktualnić to dajcie znać.

893
God, chyba nikt się już nie zgłosi, więc siup? ;)

Termin by mi pasował maksymalnie długi, najlepiej aż do 9tego. A i tak mam w międzyczasie trzy kolokwia i dwie zerówki. :P
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

894
Sep:

Siup.

Termin: 9 czerwca.
Limit: 10k
Temat: Dwuczłonowy - proszę o wybór pierwszego słowa.

Pozdrowienia,

G.

896
Kirasjer...
Kossaka.

Żartowałem,

Kirasjer...
Mechaniczny.

G.

899
Miło mi.

To dajmy ognia.
Powodzenia i dobrej zabawy.

G.

900
Nie wiem czy to tutaj :) Minął miesiąc odkąd jestem na forum. Czy ktokolwiek podejmie wyzwanie ode mnie na napisanie opowiadania w klimacie horroru? Limit 10 tysięcy znaków?
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

901
To może ja :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

Wróć do „Bitwy literackie”