Witam serdecznie

1
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam na imię Piotr, w tym roku skończyłem 18 lat i obok bardzo mocnego zainteresowania sportem pojawił się nowy konik, mianowicie, "pisarstwo". Nie uważam się za jakiegoś wybitnego autora, ale jak każdy, pragnę po prostu skonfrontować to co myślę o swoim pisaniu ze zdaniem innych, zapewne bardziej obeznanych ludzi. Jestem w trakcie pisania swoistego erotyku, a przynajmniej tak sądzę. Napisałem jeden rozdział i po prostu jestem ciekaw czy coś z tego będzie, czy po prostu zostaje mi pisanie dla zabawy. W regulaminie dostrzegłem punkt, że aby dać tekst do sprawdzenia muszę poczekać aż miesiąc. Troszkę specyficzny wymóg, ale cóż, zasady to zasady. Chętnie odpowiem na jakiekolwiek pytania.

Pozdrawiam

2
Tak sądzisz, że jesteś w trakcie pisania?

A możesz nie być, a sądzić, że jesteś?

Wybacz, rzuciło mi się weryfikowanie jednego tekstu na musk...

A wymóg jest słuszny. Powstrzymuje niecierpliwców.

Witaj :)
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

3
To stwierdzenie odnosiło się do tego, że to chyba erotyk, taka dygresja ;)
A kogo określamy mianem niecierpliwców ? Osoby, które chcą się podzielić jak najszybciej czymś co uważają za swojego rodzaju skarb nie powinni być tak opisywani :)

4
A kogo określamy mianem niecierpliwców ? Osoby, które chcą się podzielić jak najszybciej czymś co uważają za swojego rodzaju skarb nie powinni być tak opisywani :)
To radzę wykorzystać ten czas i przeczytać parę weryfikacji i poszukać w swoim tekście czy nie ma podobnych błędów. W szczególności zapisu dialogów itp.
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:

5
To stwierdzenie odnosiło się do tego, że to chyba erotyk
wiem, ale zdanie wskazuje na co innego. Dlatego się nabijałem. ;)
PiotrZ pisze:A kogo określamy mianem niecierpliwców ?
Tych, co naskrobią gniota, wrzucą go tu i znikną na zawsze. A biedni Weryfikatorzy muszą potem nad tym ślęczeć. :)
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

6
PiotrZ pisze:Napisałem jeden rozdział i po prostu jestem ciekaw czy coś z tego będzie, czy po prostu zostaje mi pisanie dla zabawy.
Nie lekceważ pisania dla zabawy! Szczególnie jeśli piszesz erotyki ;-)

7
Lady Kier pisze:
PiotrZ pisze:Napisałem jeden rozdział i po prostu jestem ciekaw czy coś z tego będzie, czy po prostu zostaje mi pisanie dla zabawy.
Nie lekceważ pisania dla zabawy! Szczególnie jeśli piszesz erotyki ;-)
Hah, myślę, że muszę się zgodzić z tym stwierdzeniem. Od kiedy zacząłem przelewać swoje emocje i ukryte marzenia na "papier" stałem się bardziej otwarty erotycznie. Co uważam za wielki plus, gdyż moja dziewczyna nie narzeka, że mam od jakiegoś czasu takie a nie inne hobby ;) Nie zmienia to faktu, że jestem również wielkim fanem fantastyki i obok erotyku, noszę się z zamiarem napisania książki która będzie właśnie w tym stylu.

8
Cześć!
PiotrZ pisze: Od kiedy zacząłem przelewać swoje emocje i ukryte marzenia na "papier" stałem się bardziej otwarty erotycznie. Co uważam za wielki plus, gdyż moja dziewczyna nie narzeka, że mam od jakiegoś czasu takie a nie inne hobby ;) Nie zmienia to faktu, że jestem również wielkim fanem fantastyki i obok erotyku, noszę się z zamiarem napisania książki która będzie właśnie w tym stylu.
O! To chyba idziesz w ślady naszego forumowego kolegi padaPady, który łączy fantastykę z erotyką i filozofią na dodatek. Całkiem dobrze mu to wychodzi, może sobie poczytasz: http://hikikomori.eu/
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

10
I co, Eryth, jesteś z powodu obecności owych seksów nieszczęśliwy? ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

15
Lady Kier pisze:
Nemesis666 pisze:padaPada napisał/a: Bo seks z zaskoczenia jest najlepszy.
Tak ;3
Ciekawe, czy zaskoczone mają podobne zdanie ;-)
Tak ;33
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”