Portfolia

1
[Dzisiaj 20:25] Grimzon: Er nikt ci nie broni zrobić sobie tematu portfolio jak pomysł złapie i nie umrze z braku aktualizacji to znajdzie się na niego miejsce na foeum
Śfjontkofski jest za.
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

6
To ja napisze o co chodzi, bo można nie czaić.

Wyszło od tego, że jest problem z szukaniem tekstów poszczególnych osób. Jest spis treści, ale raz, że nieaktualizowany za często, a dwa, że obejmuje tylko teksty w dziale "Zweryfikowane". A chodzi o to, żeby można było odnaleźć wszystkie (no chyba, że któregoś autor się bardzo bardzo wstydzi - ale one też są przydatne czytającym i uczącym się) owoce prac osób, które opublikowało tu już więcej niż, powiedzmy, 3 teksty (żeby nie zaroiło się od osób tematów osób, które wrzuciły 1 tekst i zniknęły).

No bo to jednak jest jakiś tam wysiłek i praca. A są one już spalone we wszystkich konkursach i czasopismach.

Aha, każdy dbałby o swój temat, więc byłoby to uaktualniane na bieżąco.

Jak się podoba pomysł?
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

11
Aha, jest jeszcze jedna zaleta.
Jak by ktoś chciał skierować jakąś osobę do swoich tekstów, to tylko kopiowałby link do tego tematu i tyle.

Ale tam byłyby linki tylko. Albo sam tekst?

No nie wiem.

I dlaczego nie?
Poza tym... Podczepiałyby się ciągle, prawda?
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

14
Fajny pomysł. Można by śledzić metamorfozy użytkowników, którzy mają już jakis staż i wrzucili załóżmy ponad 5 tekstów. Ja ostatnio czytam teksty po autorach, któzy je napisali i jest to czasochłonne, żeby znaleźć wszystkie poprzez "Znajdź wszystkie posty..."

15
Lady Kier, racja, po lekturze Cukroczego ciężko było mi się dokopać do starszych tekstów a tak będzie łatwiej,
Grimzon pisze:Jeżeli już to jeden post na osobę i tam edytować.
jeden post czy jesten temat jak w Maratonie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”